0
Američki fudbal

SPORT NA TV: Zvezda, Vukovi i poslednje kolo u Primeri i Ligi 1

Objavljeno: 20.05.17 u 08:45

Vikend u kom će biti spuštena zavesa na mnoge fudbalske lige širom Evrope je pred nama.

Od srpskih timova, mladi košarkaši Crvene zvezde od 10 časova igraju meč na završnom turniru Evrolige za juniore, protiv Barselone. Kako su crveno-beli u prethodna dva meča protiv CSKA i Pariza doživeli poraze, ovaj susret biće lišen takmičarskog karaktera, pošto je i Barselona ostala bez plasmana u narednu rundu.

Prenos je na trećem programu Sport kluba.

Novak Đoković od 13:30, prema najavama, nastavlja svoj duel četvrtfinala protiv Del Potra, nakon što je susret prekinut zato što je pri rezultatu 1:0 za Đokovića, a 2:1 u drugom setu za Del Potra, u Rimu počeo pravi pljusak.

Od 16 časova svi ljubitelji američkog fudbala mogu da isprate duel beogradskih Vukova i ekipe Istanbul Ramsa (Sport klub 4).

Što se tiče stranih liga, Bredford i Milvol igraće prvi meč plej-ofa za plasman u Čempionšip na Vembliju od 16 časova, dok u nastavku dana možete ispratiti i mečeve Primere, Serije A i Lige 1.

Dan „zatvara“ duel Šapekoensea i Palemirasa u okviru brazilske Serije A.

powered by sportTV

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter