0
Evropske lige

SERIJA A: Petarda ‘Vučice’ na ‘Bentegodiju’ za produžetak sna o tituli (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.17 u 19:59

Fudbaleri Rome slavili su na gostovanju u Veroni protiv ekipe Kjeva rezultatom 5:3 u utakmici pretposlednjeg kola italijanskog šampionata.

Rimljani su na ovaj način, barem na kratko, prišli Juventusu na samo bod zaostatka ali „stara danama“ sutra ima zicer za titulu na domaćem terenu protiv Krotonea.

Ekipa Lučana Spaletija stigla je do ovog trijumfa odličnom igrom u drugom poluvremenu, gde sus sa tri pogotka kompletirali „petardu“ i napravili kakav takav pritisak Juveu uoči večerašnjeg meča.

Tokom prvog poluvremena „leteći magarci“ su u dva navrata imali prednost, ali je na kraju ono završeno rezultatom 2:2.

Izvor:Youtube/Premium Sintesi

Prednost domaćinu na stadionu „Bentegodi“ doneo je Lukas Kastro u 15. minutu na asistenciju Roberta Insinjea, ali je vrlo brzo usledila reakcija Rome.

Igrao se 28. minut kada je poravnanje „Vučici“ doneo Stefan El Šaravi, ali devet minuta kasnije prednost na stranu Kjeva vraća Roberto Insinje. Konačan rezultat prvog dela igre postavio je Mohamed Salah tri minuta pre odlaska na odmor.

Nastavak je doneo mnogo sigurniju igru Rome, koja je do kraja pogađala u tri navrata a u strelce su se upisivali redom El Šaravi u 58. minutu, Mohamed Salah u 76. i Edin Džeko u 83. minutu.

Konačan rezultat utakmice postavio je svojim drugim pogotkom Roberto Isninje i tako zaključio goledu u Veroni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter