5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI, MARKO NIKOLIĆ VAM ŠALJE PORUKU: Partizan naveo pet razloga da navijači popune Hram fudbala! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.17 u 16:30

Fudbaleri Partizana u nedelju od 18:30h prave odlučujući korak ka šampionskoj tituli, a svi su preduslovi da će to pokušati da urade pred punim stadionom u Humskoj.

Partizanu je potreban samo jedan bod iz meča protiv Mladosti iz Lučana, a dodatno ohrabrenje dalo je i saopštenje o smanjenju kazne klubu iz Humske, te će kapije stadiona Partizana biti širom otvorene u nedelju.

Zato je za Partizanovu televiziju Marko Nikolić, zajedno sa urednikom i voditeljem ‘Partizanovog vesnika’ Željkom Pantićem, pozvao navijače da do poslednjeg mesta popune Hram fudbala.

(Izvor: youtube / Danas Conference Centre)

Gotovo u isto vreme stigao je i ‘pismeni’ poziv navijačima iz kluba, navodeći šta sve Partizan ima ove sezone, a što opet, dugo nije viđeno u Humskoj.

– Pozivamo navijače Partizana da u nedelju u 18.30h na stadionu u Humskoj pomognu našim fudbalerima da osvoje 27. titulu prvaka države.

FK Partizan u ovoj sezoni ima:

– ekipu koja igra najatraktivniji fudbal
– najefikasniji napadački tandem u novijoj istoriji kluba
– najsigurniju odbranu
– trenera koji je bez poraza u susretima sa najvećim konkurentom
– najbolju publiku

Ulaz na tribine Hrama fudbala je besplatan, dođite da se radujemo zajedno.

0
0

5 Komentara

  1. Nobl 135-nemojte majketi vi samo da pričate aj vrati se unazad pa koliko ste pokrali titula dinamu zagreb,hajduku partizanu a taj isti partizan pedesetih vam je dao pobede samo da dinamo ne osvoji titule.vrati se malo a da ne nabrajamo ove u skorije vreme.ovo samo vi izgubite nameštenu titulu zadnih 8 kola 10 penala ej o čemu da pričam.pametnom dosta.

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj Panticu…najlepsi ti je onaj snimak iz Ljubljane kada ste zajedno sa sudijom Maksimovicem ukralu titulu golom Bjekovica u 98.min..Nakraju krajeva sve ste titule tako i osvojili…ha..ha smesni ste.

    0
    0
    Odgovori
    • Boli istina sta da ti kazem… Svi u hram da slavimo 27.titulu, da se nadamo da ovaj tim ostaje i da idemo u pohod na grupe LS! GSO

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter