0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/premierleague

PREMIJER LIGA: Kejn postigao četiri gola, preskočio dvojicu i sada je najbolji strelac prvenstva (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.17 u 22:40

U zaostaloj utakmici 34. kola engleskog šampionata je tim Maursija Poketina ubedljivo savladao aktuelnog prvaka.

Totenhem je na ‘King Pauer’ stadionu porazio Lester rezultatom 5:1.

Još samo nekoliko dana će i na papiru zvanje šampiona imati Lester Siti koji je ove sezone ‘zacementiran’ na sredini tabele. A dodatno im je gol razliku pokvario Totenhem koji će sledeće sezone igrati Ligu šampiona.

Večeras je blistao Hari Kejn koji je čak četiri puta savladao Kaspera Šmajhela. Prvi put već u 25. minutu kada mu je odlično dodavanje uputio Son Hju Min, da bo asistent kod drugog prvog gola postigao drugi za oko 10 minuta kasnije kada ga je priograo Dele Ali.

To je bilo sve što se prvog poluvremena tiče, ali su znatno bolje u drugo ušle ‘lisice’ koje su i morale da budu konkretnije. Preko Čilvela je Lester smanjio zaostatak, ali je Kejn drugim golom na utakmici već nakon četiri minuta vratio sve na staro.

Onda je i Son bio strelac svog drugog gola na utakmici, a Kejn je, pored svega učinjenog, upisao i asistenciju. Do kraja je napadač Totenhema još dvaput zatresao mrežu danskog čuvara mreže. Prvo u 89. minutu, a potom i u drugom minutu nadoknade za konačnih 6:1.


(Izvor: YouTube/BILALz)

Hari Kejn je ovako prestigao i Aleksisa Sančeza i Romelua Lukakua i postao najbolji strelac prvenstva pred poslednje kolo.

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter