6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Petar Škuletić nam je rekao šta misli o povratku u Partizan!

Objavljeno: 18.05.17 u 23:01

Na košarkaškoj utakmici Partizana i Crvene zvezde gost je bio bivši napadač crno-belih Petar Škuletić, kog su navijači zbog čestih pogodaka u protivničku mrežu od milošte nazvali Škuntelar, po Holanđaninu Klasu Huntelaru.

Da li često pratiš utakmice Partizana u fudbalu i košarci?

– Partizan u fudbalu i u košarci pratim svaki put, kada god mi obaveze to dozvole. Posebno kada sam u Beogradu, kao sad – počeo je priču za HotSport, Petar Škuletić.

Povremeni reprezentativac Srbije se osvrnuo i na jučerašnju pobedu fudbalera Partizana u Nišu i veliki korak ka tituli prvaka?

– Gledao sam jučerašnju utakmicu u Nišu, momci stvarno igraju na vrhunskom nivou od kako je za trenera došao Marko Nikolić. Fenomenalni su. Potpuno zasluženo imaju, odnosno, imamo tri boda prednosti u odnosu na Zvezdu i verujem da ćemo osvojiti duplu krunu. Jer stvarno, momci toliko utakmica bez poraza imaju i sve drugo osim titule bio bi neuspeh.

Da li ćeš u nedelju biti na stadionu ili pored stadiona Partizana u zavisnosti od odluke FS Srbije oko suspenzije?

– U nedelju ću naravno biti na stadionu ili pored njega, zavisi da li će biti publike, ali ću biti uz Partizan sigurno, kao i večeras.

Čim si postao slobodan igrač, navijači su već izrazili želju da se vratiš u Partizan. Koliko je to realno?

– To je uvek opcija. Mnogi koji su odlazili, pre ili kasnije su se vraćali. To je za nas partizanovce uvek otvoreno. Prelazni rok još uvek nije počeo, ali ćemo po završetku sezone videti šta i kako dalje – jasan je Škulletić.

Da li to znači da definitivno postoji mogućnost da ponovo obučeš crno-beli dres?

– Uvek postoji šansa. Sa Markom Nikolićem sam uvek imao sjajnu saradnju. To mi je samo plus – zaključio je Škuletić.

0
0

6 Komentara

  1. Vlahobic odlazi 100%,najverovatnije u Fiorentinu,za Partizan bi ovo bilo savrseno pojacanje i cim je on sada u Beogradu i cim prati desavanja znaci da tu ima necega i najverovatnije ce i biti pojacanje Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svakako da bi Skuleta dobrodosao jer Partizan nece moci da zadrzi i Djurdjevica i Lea a vrlo verovatno ce obopjica da nudu prodati . Taman bi mogao da odigra opet jednu godini i da se vrati u formu pa da opet negde ode za vece pare

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako postoji i minimalna sansa za povratak Skuletica u Partizan onda to ljudi iz kluba ne smeju nikako propustiti. Skuletic je prepoznatljiv kao veliki borac i izraziti skakac a jos i veoma kvalitetan gol igrac tako da bi ovom danasnjem timu Partizana i te kako bio od velike pomoci za Evropu.Sa njim u timu Nikolic bi mogao imati vise opcija u napadu, kao na primer, igru sa krila ili igru kroz sredinu, dubinske lopte ili koriscenje praznog prostora tako da bi triling Leonardo – Skuletic – Djurdjevic mogao svaku odbranu da razbije i napuni im mrezu do vrha.Sva tri napadaca su veoma razlicita a to je i te kako vazno za jos bolju i vecu raznovrsnost napada i vece efikasnosti.

    0
    0
    Odgovori
  4. Skuntelar je uvek dobrodosao, naravno. Medjutim, ima jedan problem…. Partizan mora da pruzi sansu trojici izuzetno talentovanih momaka, Vlahovicu, Petrovu i Djoletu Jovanovicu.Jedino da makar dvojicu da na pozajmice,u uslov da bi morali igrati vecinu meceva u programu prvenstva. Partizan ima i igraca slicnih osobina kao Skuletic, tj. Tawambu. Njih dva upariti, hm… ,mislim da bi mogao samo jedan od njih igrati jer ni jedan od njih ne moze igrati krilno, tj. drugog c-fora. Jedino da Tavambu prekomandujemo na 10tku, ali to menja koncpciju koju igra Marko Nikolic. Prodaja DJurdjevica je ocigledno izvesna, pa Skuletic ima ozbiljne „ima sanse“ da se pridruzi ovom timu! Ne znam sta drugi misle, javite se….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter