21
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAFALNA PALJBA SA ‘ČAIRA’: Partizan nas je pokrao! Obmanuli su javnost da bi dobili sudiju koji im odgovara! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.17 u 13:35

Posle poraza od Partizana rezultatom 3:1 na svom ‘Čairu’ u Nišu, rukovodstvo Radničkog poseglo je za novim saopštenjem u kom su žestoko napali crno-bele.

‘Meraklije’ su protiv lidera Superlige imali velike ambicije da pobedom dođu do mesta u Evropi, a usput i pomognu Crvenoj zvezdi, ali su doživeli ubedljiv poraz kojim su ostali zakucani za peto mesto na tabeli.

Izgleda da u Nišu nikako nisu mogli da se pomire sa porazom, pa je iz toga proizašlo novo saopštenje, koje direktno optužuje Partizan da ih je ‘pokrao i pobedio van terena’, kao i da su uticali na izbor sudije jučerašnjeg susreta, Zorana Širokog.

Kao glavna zamerka navodi se momenat sa početka utakmice kada je glavni arbitar, kako se navodi, propustio priliku da direktno isključi igrača Partizana Uroša Đurđevića, koji je glavom udario štopera domaćih Bulatovića.

Saopštenje Nišlija vam prenosimo u celosti:

– Nakon utakmice sa Partizanom možemo da konstatujemo da su konstantnim pritiskom na sudije i javnost uspeli da ostvare unapred zacrtani cilj. Radnički je najgrublje pokraden jer su sudijske odluke direktno uticale na ishod utakmice. O njihovoj manipulaciji govori i činjenica da su dan pre odluke, objavili da oni ‘znaju’ da će suditi Bojan Nikolić, čime su namerno obmanuli javnost kako bi sudili oni koji njima ocigledno odgovaraju.

Ubeđeni smo da bi tok utakmice bio potpuno drugačiji da je sudija u 5. minutu pokazao crveni karton zbog grubog udarca glavom u stomak našeg igrača. Uostalom, na utakmici je bio evidentan niz grubih startova protiv naših fudbalera koje sudije nisu „videle“ ili nisu želele da vide. Nećemo ni da govorimo o sviranju nepostojećih ofsajda, što se može videti na snimcima.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Razočarani smo time da je 14.000 hiljada zaljubljenika u sport (napominjemo da smo prodali 14.000 karata, za razliku od nekih koji jedva sakupe 10.000 gledalaca deleći besplatne ulaznice) umesto da uživa u lepoj fudbalskoj predstavi naših najboljih klubova na Čairu, videlo još jednu utakmicu u kojoj je centralna figura bio sudija.

Takođe, blefiranjem oko negiranja odluke u vezi prisustva trenera Marka Nikolića, ali i impliciranjem da u Niš vode kuvara kako ih neko ne bi otrovao tokom boravka u Nišu, pokazali su na šta su spremani kako bi sebi stvorili uslove za pobedu, iako su time unizili sport. Izvrtanje činjenice da neko vodi sa sobom kuvara, odnosno stavljanje u kontekst da neko planira da ih otruje, duboko vređa razum ako se zna da taj kuvar ide sa njima poslednjih 10 godina, ali ne da im kuva, već da sastavlja jelovnik.

Opstrukcija srpskog fudbala i fer igre je uspela, tako da čestitamo Partizanu na pobedi van terena – zaključeno je u novom saopštenju Radničkog iz Niša.

0
0

21 Komentara

  1. A sta ste pokazali na terenu ? Oni ofsajdi jeste pogresio ali oba puta nije bilo ozbiljne opasnosti jer je vas igrac ionako izasao u golaut a nama je sudjen ofsajd gde je mogao da izadje sam pred golmana, sto se tice kartona za Djurdjevica, u vrh glave je mogao zuti, a pre toga je vas igrac udario Djurdjevica pa da je sudija nas kako tvrdite sudio bi penal ili da je to zvezdin igrac sudio bi penal i crveni za Radnicki

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvi ljudi zive u ovoj drzavi pa komentarisu da ovaj udarac nema intenzitet i da je i bulatovic zasluzio crveni pa bulatovicu nije sviran prekid vec je sviran djurdjevicu provociranje je sastavni deo sporta ko je bio na stadionu mogo je da vidi da je djurdjevic pokusavao provociranjem da iznudi crveni karton za stopere mada ga je on ovde zasluzio jasno se vidi trzaj glave a ti beogradjani sto komentarisu da je bilo 14 000 grobara bilo je 10 000 grobara i 4 hiljada meraklija medju grobarima 2 hiljade nislija a ostalo sve beogradjani i ostali gradovi sto im je placen prevoz ( parama od vucica i drzave) a vi kukate na vucica pa vi ste drzavni projekat i sa tolikim parama koliko se ulazu u vas treba da budete prvi i vi i zvezda sa po 20 boda ispred svih i da dobijete radnicki 10- 0 i sve ostale klubove i to bez pomoci sudija a evo ja vam kazem ako vas nije sramota vi se dicite onom pobedom od juce i ovom medijskom hajkom

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve su u pravu,bilo je manjih propusta(kazem manjih u odnosu na one koji su se desavali uglavnom na stetu Partizana tokom citave sezone,pogotovo u derbijima u odlucujucim utakmicama) tako da govoreci o jucerasnjem sudjenju mozemo konstatovati da je jedno od normalnijih u prvenstvu,a svaki put kada je sudjenje bar „normalnije “ Partizan isprati protvnika sa 2-3 gola razlike,toliko su momci kvalitetniji od svih,bravo I samo napred!

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa kako je Radnicki.dobio.utakmicu.protiv Backe u.Backoj Palanci?.na kradju Bojana Nikolica sudije koji.odradjuje sve zadatke .Draze mi.je sto ce Mladost iz Lucana u evropu nego.niski Radnicki.Igrali.ste ko.jajare i Partizan vas je pregazio.Toncev i Terza nisu uspel da naprave jos jedan fudbalski.masakr.

    0
    0
    Odgovori
  5. xaxaxaxaxaaxaxaa koliko vi nevidite dobro,a kamo li dalje od svog nosa,kako vas sve nije sramota,jel ovo fudbal,jel jel su ovo tereni ,stadioni ,da li su svi ovi stvarno navijači ili prostaci i divljaci,,da li je ovo jedan fudbalski savez,jadi smo i bedni zadovoljavanje titulom Partizana ili Zvezde na oranicama gde fudbaleri trce uporedo gledajuci ovce i krave napasnjacima uspeh.Nije ,!Jad beda lopovluk i korupcija izadju na videlo kad pocne prvo kolo kvalifikacija protiv pre 5 i 10 god smesnih nam klubova iz Andore,Farskih ostrva,Welsa, sada su za nas i prejaki Kazahstan Belorusija da ne spominjem Kipar.Zato bolje da se ucutite svi.!

    0
    0
    Odgovori
  6. Na stranu sve,ali utakmicu pobedjuje onaj ko da najmanje gol više. Sve ostalo se zaboravlja. Ove sezone je odigrano i previše nameštenih utakmica, najviše od strane večitih, ali to ne znači da i drugi klubovi nisu imali štele. Sad što je naša uprava premije od Zvezde htela da stavi u svoj džep umesto da stimuliše igrače pokazalo se ponovo kao loš potez pa su svi ostali praznih džepova i rukava. Na terenu nismo ništa pokazali, pa bi i bez pomoći sudija ovu utakmicu Partizan dobio. Kada se sve rezimira, ovako kukavičkom igrom i za tuđe ciljeve nismo ništa bolje ni zaslužili. Nema potrebe da kukamo i dodatno se ponižavamo jer nismo ništa više od tuđe filijale a navijači dobro znaju da je ovo kmečanje usmereno ka čuvanju vlastitih fotelja pojedinaca. Ko vas samo sastavi takve.

    0
    0
    Odgovori
  7. Jbg. trebao vam je grujic „suditi’, mozda bi i VAMA k’o i Slugama Crvenim dosudio 2 penala i CRVENI .!. XXAAXXAA .!. Mada, cisto sumnjam da bi nas i tad’ „POBEDILI“ TOLIKO SMO JACCCIII OD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori
  8. .!. XXAAXXAA .!. Jbg. pa toksin ovaj put nije ‘pronasao put’, POVELI SMO KUVARA, ALI to sto bi sada PROVALJENI „KUVARI“ Crvene Zle ‘kuhinje’ da umesto toksina „KUVAJU“ SPIN i DEMAGOGIJU, umesto da CESTITAJU BOLJEM OSVAJANE NASLOVA SAMPIONA SRBIJE, e to je vec njihov nivo tj. samo pokazuju ono sto mi Grobari stalno tvrdimo i ukazujemo da su ISKOMPLEKSIRANI GUBITNICI, NEDOSTOJAN TAKMAC I RIVAL, ZAOSTALI PRODUKT TURCIZMA I NATURALIZOVANI ZBIR, UHODA I PATRLJAK KOJI SAMO NAJBOLJE „UMEJU“ DA „PLIVAJU NIZ MATICU..“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  9. kao da ga je metak pogodio tako je pao…
    ae musavci pobugu gledajte prvo kako je bulatović prije toga zamahnuo rukom…
    pa sudija je to vidio, ali nije pokazao kartone ni jednom a ni drugom…
    ae izgubili ste od partizana i od voždovca pa se drugi na tabeli, niko vam za to nije kriv…
    što ste toliki cigani majku mu ljubim!?!

    0
    0
    Odgovori
  10. Sad vam i kuvar smeta….pa kao da vam je Terzic pisao saopstenje.Primili ste tri komada,mogli da primite jos tri i to je cela poenta price.Sto se kuknjave tice i spinova,prevazisli ste stvarno i Zvezdana Terzica.Tu ste zaista sampioni.

    0
    0
    Odgovori
  11. Sram vas bilo kad takva saopstenja pisete, jos ce da ispadne da bi pobedili partizan da je partizanu sviran crveni??? Ako je ono vama grub udarac glavom onda ste vi najvece cave u srbiji ,jel ste vi glumci ili fudbaleri?? Kazete 14000 ?tacno ali 14000 navijaca partizana ..da vam ne dolaze partizan i zvezda u goste nikada ne bi imali vise od 2000 …i zato ne lupajte luposti i uporedjivati se sa nekima sto pustaju za dzabe ulaz i dodje 10000 …krivo vam sto ste ostali bez bonusa od zvezde ? Ili vam je terzic poslao saopstenje???

    0
    0
    Odgovori
  12. KO VAM JE KRIV VAMA VOŠI I POJEDINIM KLUBOVIMA ŠTO PRODAJETE BODOVE A NEPITATE SE KAKO TO U NOVOM SADU NA VAS KVOTA 1.6.

    0
    0
    Odgovori
  13. Ako cemo realno, bulatovic je zamahnuo rukom i udario djurdjevica, hteo da ga isprovocira i uspeo je ,ovaj je u pokusaju ustajanja hteo da prikrije guranje glavom, trebalo je ako cemo realno i jednom i drugom ili po crveni ili po zuti, pa nek se cesaju obojica, ali kako je bio pocetak utakmice, sudija je procenio da nema potrebe da sankcionise i razloga sto bi to jos vise unakazilo utakmicu koja je tako i tako bila uzasna,sto se fudbala tice. sve u svemu pobeda partizana i titula na vidiku.

    0
    0
    Odgovori
  14. Placite cigani i jedni i drugi, jedino mesto gde vas sve pobedjujemo je samo teren i na svu srecu ne mozete nam nista. Samo placite dzaba vam sve…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter