1
Evropske lige

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

KUP ITALIJE: Juventus uspešan u prvoj od tri šanse za trofej (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.17 u 23:31

Prvi trofej za Alegrijev tim ove sezone.

U finalnom duelu na ‘Olimpiku’ je Juventus rezultatom 2:0 pobedio Lacio.

Sve je počelo u 12. minutu kada je Aleks Sandro prebacio loptu preko cele odbrane Lacija, a istu je dočekao Dani Alveš i volej udarcem savladao Strakošu koji nije imao puno šansi za odbranu. Veoma loša reakcija njegov kolega iz poslednje linije koji su propustili priliku da spreče Brazilca.

Sandro je zablistao još jednom u 25. minutu, kada je ‘namestio’ gol takođe jednom defanzivcu iz redova Juventusa. I opet je ‘zakazala’ odbrana Lacija, posle kornera se najbolje snašao Bonući koji je, bez čuvara, loptu bez puno muke prosledio u mrežu.

Do kraja je Lacio pokušavao da barem jednom savlada rezervnog golmana ‘Stare dame’ Brazilca Neta, u nekoliko navrata su gađali ka okviru gola ali je u svakom pokušaju pobednik bio iskusni golman.

Juventus je tako osvojio novi trofej, na dobrom je putu da trijumfuje i u Seriji A, dok će se sa Real Madridom boriti za zvanje šampiona Evrope.


(Izvor: YouTube/Unique Vidz)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter