0
Evropske lige

KAKAV TIM – STRAŠAN TIM: Murinjo ne štedi, Junajted naredne godine napada sve trofeje!

Objavljeno: 16.05.17 u 20:50

Antoan Grizman, Kilijan Mbape, a sad i – Hames Rodrigez! Ovo su pojačanja koja bi, po najavama svetskih medija, trebalo da budu nove uzdanice Žozea Murinja u narednoj sezoni.

Priča o Grizmanu i Mbapeu već neko vreme puni stranice medija širom Evrope, a reklo bi se da je svojevrsna potvrda o trećem velikom imenu na Old Trafordu stigla iz Bogote.

Naime, radio RCN iz Kolumbije, jedna od najvećih stanica u ovoj južnoameričkoj zemlji, objavila je intervju sa Huanom Karlosom Restrepom, ocem Hamesa Rodrigeza, u kom je on potvrdio da njegov sin prelazi u ekipu Žozea Murinja.

Stiže njegovih pet minuta. Draže mi je da bude u prvoj postavi u nekoj drugoj ekipi, nego da u Realu sedi na klupi, istakao je Restrepo.

Sve to se desilo nakon što je 25-godišnji Kolumbijac, prilikom izlaska sa terena na meču protiv Sevilje, pozdravio navijače na način koji su mnogi opisali kao oproštaj.

Rodrigez je u Real stigao pre tri sezone iz Monaka, nakon što je 2014. bio jedan od najboljih fudbalera na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Iako je igrao veoma dobro i u Realu, nije uspeo da ostavi dublji trag, a ove sezone je dosta vremena proveo na klupi zbog sukoba sa trenerom Zinedinom Zidanom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter