0
Evropske lige

EMOTIVNI OPROŠTAJ: Mnoštvo ovacija za Rodrigeza

Objavljeno: 16.05.17 u 00:01

Kolumbijac je najverovatnije odigrao svoj poslednji meč na ‘Santjago Bernabeu’ u nedelju.

U 61. minutu Zidan je odlučio da zameni Hamesa Rodrigeza. Vezista je do aut linije sporo išao, okretao se ukrug po terenu stadiona, aplaudirao publici. Sve to je izgledalo kao oproštajno zbogom od terena, navijača i tima.

Iako se nalazi na izlaznim vratima Real Madrida, za Rodrigeza će Real tražiti veliko obeštećenje. Mada dobro igra, retko dobija priliku za to, usled mnogih sukoba sa Zidanom tokom ove sezone.

Kako prenosi madridska ‘Marka’, dvadesetpoetogodišnji fudbaler napustiće aktuelnog šampiona Evrope, ukoliko stigne ponuda od 75 miliona evra.

Zainteresovanih strana ima, a najviše se spominju ostrvske ekipe Mančester Junajted i Čelsi. Prema izveštajima uslov za prelazak u Junajted je dospeće tima do Lige Šampiona.

Hames je u redove ‘kraljevskog kluba’ došao posle Svetskog prvenstva 2014. godine iz Monaka za oko 80 miliona evra. Ove sezone odigrao je 21 meč u La Ligi, od čega je 13 startovao, a postigao je osam golova.

Pripremila: Katarina Stevanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter