0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKO POLEDICA PITA: Da li je ovo normalno? (FOTO)

Objavljeno: 13.05.17 u 12:09

Danas su na programu mečevi 35. kola Superlige Srbije, a izgleda da u centru pažnje neće b iti dueli Crvene zvezde i Partizana, već Vojvodine i Radničkog iz Niša.

Naime, prvi čovek sindikata ‘Nezavisnost’ Mirko Poledica skrenuo je pažnju na meč Vojvodine i Radničkog iz Niša koji se igra danas od 19 časova na stadionu ‘Karađorđe’. Naime, iako se igra u Novom Sadu i ‘stara dama’ je po svemu viđenom favorit, kladionice ne misle isto. Tako je kvota na pobedu Radničkog u gostima svega 1.60, a na Vojvodinu 5.50.

– Vojvodina – Radnički, kvota 5,50 na pobedu Vojvodine, a 1,60 na pobedu Nišlija, igra se u NS… Nešto se dešava, ovo je nerealno…napisao je Poledica na Tviteru.

 


Ipak, podsetimo, nešto slično se dogodilo pred meč Mladosti iz Lučana i Radničkog iz Niša u prvom kolu plej-ofa kada je kvota na domaćina bila 13, a na gosta svega 1.35. Ipak, na kraju je Mladost slavila i sve sumnje su pale u vodu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter