0
Evropske lige

SPORT NA TV: Čelsi za titulu, Partizan protiv Mege

Objavljeno: 12.05.17 u 08:50

Kako se bližo kraj sezone sve je manje dešavanja širom sportskog sveta, ali nas danas očekuje jedan od najvažnijih mečeva sezone, kada je u pitanju fudbal.

Premijer liga u Srbiji ima mnogo ljubitelja, a svi oni će moći da uživaju u meču između VBA i Čelsija, u kom tim iz Londona ima šansu da stigne do titule šampiona.

Čelsi je trenutno prvi na tabeli, sa sedam bodova više od Totenhema. Ukoliko bi protiv VBA zabeležili trijumf, „plavci“ bi obezbedili nedostižnu prednost, pošto je do kraja ostalo još tri kola.

Meč počinje u 21 čas, a prenos je na Sport klubu.

Što se tiče domaćeg sporta, od 20:30 je na programu meč između Mega Leksa i Partizana u okviru košarkaške Superlige, a prenos je na prvom programu Arena sporta.

Takođe, danas se nastavlja takmičenje na Mastersu u Madridu, ljubitelji regionalnog sporta mogu da pogledaju i duel Splita i Dinama iz Zagreba, dok na svetskom prvenstvu u hokeju igraju Danska i Nemačka.

powered by sportTV
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter