1
Domaći fudbal

FOTO: FK ČUKARIČKI

LALATOVIĆ: Rasterećeno protiv Spartaka i uvek na nova tri boda

Objavljeno: 12.05.17 u 15:10

Čukarički dočekuje Spartak u 35. kolu domaćeg prvenstva i prema rečima šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića obzirom da će obe ekipe igrati rasterećeno biće lepa utakmica za publiku na Banovom brdu.

Meč na Banovom brdu igra se u subotu 13. maja od 19 časova i ulaz na veću, istočnu tribinu je slobodan.

Prema rečima Lalatovića, na toj utakmici će šansu dobiti mlađi igrači tima sa Banovog brda, a zbog povreda nisu mu na raspolaganju Đorđe Đurić, Dušan Lagator i Darko Zorić.

– Sastaju se dve najbolje ekipe po bodovnom saldu iz plej auta, pa ćemo igrati rasterećeno. Naš cilj je uvek pobeda i osvajanje nova tri boda. Ekipu Spartaka naravno veoma respektujemo i utisak je da bolje igraju na strani nego kod kuće – u prolećnom delu sezone uzeli su više bodova na strani – rekao je Lalatović pred tu utakmicu.

Lalatović je predvodio ove sezone Čukarički protiv Spartaka u gostima i upisao pobedu od 1:0, a u prvom delu prvenstva naša ekipa je poražena na Banovom brdu rezultatom 4:2. Čukarički trenutno ima 29 bodova, a Spartak 26.

0
0

1 Komentara

  1. Ovoga bednika treba udaljiti iz srpskog fudbala. Svaku utakmicu, bez obzira koji klub vodi, prepusta zvezdi. Sta se radi u ovom srpskom sportu to je neverovatno. Ako je ovo vise sport uopste?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter