0
Fudbal

INTERNACIONALAC CILJA TROFEJ: Mihajlović juriša na Kup Jordana

Objavljeno: 12.05.17 u 10:22

Prethodnog vikenda okončan je fudbalski šampionat Jordana gde je boje Al Ramte branio iskusni defanzivac Marko Mihajlović. Al Ramta je završila takmičenje na petom mestu, a Mihajlović smatra da je njegov tim mogao više. Njegova ekipa će utehu tražiti u Kupu Jordana, gde su se plasirali u polufinale.

Pritisak je, razume se, veliki, ali atmosfera je odlična. Više se radi na taktičkim treninzima i psihološkoj pripremi. Imao sam sjajnu podršku sa tribina, kako ja, tako i ekipa, ali tek očekujemo ono pravo u polufinalu – rekao je Mihajlović.

Protivnik Al Ramti biće ekipa Al Džazire, novi vicešampion Jordana, protiv kog Mihajlovićev tim ove sezone ima jedan remi i jedan poraz.

-Taktički i fizički smo mnogo bolji od njih. Mali problem nam predstavljaju povrede par ključnih igrača, ali svakako da ćemo ići na pobedu – najavio je Mihajlović.

29-godišnji Mihajlović je, na ličnom planu, imao izuzetnu sezonu, gde je predvodio jednu od tri najbolje odbrane u ligi i gde se više puta upisao u strelce.

Individualno sam veoma zadovoljan, odgovornost sam preuzeo od prvog dan i takav sam igrač od početka karijere. Zavoleo sam i narod i grad, ljudi su me prihvatili na najbolji mogući način. Svakako da mi odgovara i to što sam od 27 utakmica, odigrao 26. Postigao sam dva gola ove sezone, još dva u kupu i zadovoljan sam. U toku su pregovori oko produžetka saradnje, ali fokus je svakako trenutno na Kupu, koji nam je prioritet – smatra Mihajlović.

Pored klupskih obaveza, Mihajlović je sa zadovoljstvom pratio i takmičenje u Ligi šampiona.

Odrastao sam uz Seriju A, čekajući utakmice Mihajlovića i Stankovića, tako da u predstojećem finalu, srce više naginje ka Juventusu – zaključio je Mihajlović.

Prvi meč polufinala Kupa Jordana, Al Ramta će igrati na gostovanju ekipi Al Džazire, u subotu. Revanš meč na programu je nedelju dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter