0
Domaći fudbal

BIĆE DEO SPEKTAKLA: Mažić u Kardifu na finalu Lige šampiona! Ali ne kao glavni sudija… (FOTO)

Objavljeno: 12.05.17 u 14:20

UEFA je danas odredila arbitre koji će deliti pravdu na utakmicama finala Lige šampiona, kao i Lige Evrope

Na žalost, najbolji srpski sudija Milorad Mažić nije izabran za glavnog sudiju finala Lige šampiona, pošto je tu čast dobio Nemac Feliks Brih. Njemu će pomagati sunarodnici Mark Borš, Štefan Lup, Bastijan Dankert i Marko Fric.

Tako bi trebalo očekivati nemačku disciplinu na terenu, ali će i srpska ruka možda ostaviti pečat u ovogodišnjem finalu najelitnijeg takmičenja u kom se sastaju Juventus i Real Madrid.

Naime, Milorad Mažić izabran je za četvrtog sudiju ove utakmice, što znači da će biti prvi zamenik Feliksa Briha ukoliko njemu nešto ‘zafali’ u Kardifu.

Isto tako, Srbin će podizati tablu tokom izmena i nadoknade vremena i biće jedini arbitar koji nije iz Nemačke u ovom finalu.

Kandidat koji je zajedno sa Mažićem konkurisao za finale Lige šampiona, Damir Skomina iz Slovenije, sudiće meč za pehar Lige Evrope koji će se održati u Štokholmu između Mančester junajteda i Ajaksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter