5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO BEZ NJEGA: Crvena zvezda u finalu Kupa bez možda najboljeg igrača ovog proleća! (FOTO)

Objavljeno: 11.05.17 u 10:32

U njega su se Delije uzdale pred svaki duel sa Partizanom, ali njega neće biti u onom finalnom najmasovnijeg domaćeg takmičenja.

Crvena zvezda uspela je i pored poraza od Čukaričkog da se plasira u finale Kupa Srbije, a tamo će je ponovo sačekati bitka sa ‘večitim’ rivalom, od kog ove sezone ima čak dva poraza uz jedan remi.

Situacija je dosta kompleksna u crveno-belom taboru, došlo je i do promene trenera posle skoro dve godine, a titula posle samo jednog poraza deluje nedostižno, iako ima još tri kola do kraja prvenstva.

Abraham Frimpong doveden je kao stub odbrane, ali će propustiti poslednju utakmicu u sezoni, finale Kupa sa Partizanom, jer je protiv Čukaričkog zaradio suspenziju.

Naime, dobio je drugi žuti karton u drugom meču sa ‘brđanina’ i to će ga koštati mesta na terenu u borbi za trofej.

FOTO: STARSPORT

Na poziciji štopera zameniće ga, najverovatnije, Damijen le Talek, koji je to često radio ove sezone, ali je i on u problemu da ne zaradi novi karton u tri meča Superlige, pošto se oni prenose za finale nacionalnog Kupa.

Drugi štoper, opet ukoliko i on ne zaradi suspenziju, trebalo bi da bude kapiten Aleksandar Luković.

0
0

5 Komentara

  1. Odamh uigravati tim za finale Kupa bez Friponga !! Jedini način da Zvezda pobedi Partizan je da u prvi tim Zvezde uđu 2-3 BRZA omladinca, bar po poluvreme !!

    0
    0
    Odgovori
  2. Frimpong nije igrač za Zvezdu. Za centarhalfa je nizak, lagan, sklon kardinalnim greškama. Često „ispada“On je odlučio prvenstvenu trku jer je direktni krivac za poraz protiv Voždovca. Dražić ga je načinio smešnim. Treba mu odmah kupiti kartu u jednom pravcu kao i svim strancima. Dovođenje ovakvih stranac u Zvezdu je najveća prevara, napravljena u poslednjih godinu dana. Videćete gde će ovi „sjajni igrači“ otići! Mogu samo otići u Finsku, Moldaviju, Uzbekistan, Kirgiziju ili Turkmenistan.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..i sa njim i bez ovog ce im biti PING-PONGGG .!. XXAAXXAA .!. DUPLAAA KRUNA ZA NAJUSPESNIJI FK SRBIJE OD STICANJA NEZAVISNOSTI OD EX YU-FK PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Emocionalno rastrojeni Gdk zamlato, samosmehu mnogo si dosadan. Neka ti uzmu uput pa da te izvuku iz 4 zida i odvedu u odvovarajući centar.

      0
      0
      Odgovori
  4. Браћо Срби који навијате за ЦЗ мислим да вам је боље да сви добију жути. Бићете јачи

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter