0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UROŠ ĐURĐEVIĆ: Mislim da je ovo moj najlepši gol u karijeri (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.17 u 21:16

Zahvaljujući najboljem napadaču svog tima, crno-beli su se plasirali u finale Kupa Srbije.

Pogotkom Uroša Đurđevića je Partizan zakazao novi ‘večiti derbi’.

Igrao se 44. minut kada se napadač sjajno izborio za loptu sa defanzivcima Vojvodine, udario je spoljnim delom stopala i postigao jedini gol večeras u polufinalu Kupa. To nije bila najbolja prilika za Đurđevića, ali se mladi fudbaler odlično snašao i zabeležio jedan od bitnijih pogodaka ove sezone.

– Još jedna teška utakmica, zgusnut je raspored, ali stižemo da se oporavljamo. U celoj utakmici smo držali kontrolu, gol je došao u pravom trenutku po mene. Ali je najbitnije da smo obezbedili prolaz u finale. Po mom mišljenju nije bilo prekršaja kod gola, videću na snimku, ali ako je Mažić tako dosudio, onda verovatno nije faul. Mislim da je to moj najlepši gol u karijeri, čak lepši i od makazica. Mislio sam da ide preko gola, ali se najednom lopta spustila i ušla tamo tačno gde se spajaju prečka i stativa, kazao je Đurđević.

Komentar na današnji meč imao je i jedan od stubova odbrane Marka Nikolića, Bojan Ostojić, koji se, zajedno sa kolegama iz defanzivne linije svog tima, postarao da golman Stevanović danas nema puno posla.

– Dobro smo ušli u utakmicu, svih 90 minuta smo držali kontrolu. Dali smo gol u 45. minutu pre odlaska na odmor, ali Vojvodina je kvalitetna i morali smo da se čuvamo u nastavku. Možda nismo stajali kako treba, nešto se poremetilo, ali biće sve dobro. Nema opravdanja u umoru, moramo da nastavimo da igramo, umora će uvek biti, moramo dalje. Okrečemo se Voždovcu i voleo bih da navijači ponove ovo i u subotu i zahvaljujem se njima na velikoj podršci, rekao je Ostojić.


(Izvor: YouTube/Sportimo)

Sa lica mesta: Stefan Smuđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter