0
Fudbal

Filip Stuparević of Serbia and Nathan Collins of Republic of Ireland the UEFA European Under-17 Championship, Group C match

POTEZ ZA SVAKO POŠTOVANJE: Slika fer pleja sa meča Srbije i BiH koja je zadivila i Evropu (FOTO)

Objavljeno: 10.05.17 u 15:58

Kadetske fudbalske reprezentacije Srbije i Bosne i Hercegovine danas su odigrale međusobni susret na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, nakon kojeg su obe ekipe završile takmičenje.

Reprezentacija naših zapadnih komšija slavila je minimalnim rezultatom, golom u poslednjim trenucima utakmice ali jedan drugi potez ostavio je najveći utisak na ovom meču.

Naime u 18. minutu reprezentativac Srbije, Slobodan Tedić doživeo je povredu zbog koje je morao da napusti teren, a u tome mu je pomogao i kolega iz suparničkog tabora Rijad Sadiku koji ga je uz pratnju još jednog igrača Srbije otpratio do svlačionice.

Tako je ovaj mladi reprezentativac Bosne ali i svi akteri današnjeg meča pokazali šta znači fer-plej na delu i međusobno poštovanje, uprkos velikoj važnosti koju je meč nosio. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter