0
Domaći fudbal

NEMANJA VIDIĆ: Rado bih preuzeo Crvenu zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 10.05.17 u 15:30

Bivši kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda Nemanja Vidić bio je gost ‘Eurobanke’ u Beogradu povodom saradnje ove firme sa Mančester junajtedom.

‘Stena’ živi u Milanu gde se bavi privatnim poslom. Ipak, želja mu je da jednog dana postane fudbalski trener o čemu svedoči i to da je završio A i B licencu i da sada ide na usavršavanje za PRO licencu. Naravno, jedno od pitanja za Nemanju Vidića bilo je da li bi jednog dana preuzeo Crvenu zvezdu.

– Završio sam trenersu A i B licencu u Srbiji, a za usavršavanje i PRO licencu sam izabrao Englesku, jer mislim da će mi pomoći u razvoju.Da li bih preuzeo Zvezdu jednog dana? Crvena zvezda je klub u kom sam proveo možda i najlepše trenutke, klub je za koji navijam, gde sam osvojio prvi trofej. Sigurno da me vežu lepe uspomene – rekao je Vidić i prebacio se na reprezentaciju Srbije:

– Takođe i reprezentacija. Sigurno da je san svakog menadžera da jednom bude selektor reprezentacije. Tako da su to neke stvari koje emotivno razmišljaš da bi mogli da budu tvoji klubovi, ali šta je realnost videćemo. Ostavimo da vidimo šta će se desiti u budućnosti – istakao je Nemanja Vidić.

Nemanja Vidić je za Crvenu zvezdu odigrao 67 utakmica i postigao je 12 golova. Osvojio je jednu titulu i dva Kupa Srbije. Iz Crvene zvezde je prešao u Spartak iz Moskve, a iz prestonice Rusije u Mančester junajted gde je na 215 utakmica postigao 15 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter