0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KAKVA ČAST: Mažić na korak od suđenja finala Lige šampiona, ostao je još samo jedan ‘protivkandidat’!

Objavljeno: 10.05.17 u 11:15

I Srbija bi vrlo lako mogla da ima svoje predstavnike u finalu Lige šampiona 3. juna u Kardifu na stadionu ‘Milenijum’.

Tri sudijske trojke bili su u najužem izboru za delegiranje za finale Lige šampiona koje se 3. juna igra u glavnom gradu Velsa, ali je od sinoć ta konkurencija spala na dva tima arbitara.

U izboru za glavnom sudiju su bili Damir Skomina, Milorad Mažić i Đanluka Roki, ali pošto je Juventus ušao u finale pobedom nad Monakom prethodne večeri, italijanski arbitar neće moći da bude na centru.

Tako je izbor ostao samo na Slovaku Skomini i našem Mažiću, pa je velika šansa da će upravo srpski delioc pravde dobiti najveću čast u dosadašnjoj karijeri.

Mažić je sa svojim saradnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem do sada sudio utakmice grupne faze: Benfika – Bešiktaš (1:1), Barselona – Mančester siti (4:0) i Kopenhagen – Porto (0:0), kao i u osmini finala između Bajerna i Arsenala (5:1).

Skomina je poslednji meč u Ligi šampiona sudio u susretu četvrtfinala između Monaka i Borusije Dortmund, a običaj UEFA je da ‘štedi’ sudije u četvrtfinalu i polufinalu i ‘čuva’ ih za finale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter