1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Pirova pobeda Čukaričkog, Zvezda potpuno indisponirana, ali u finalu (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.17 u 17:59

U revanš meču polufinala Kupa Srbije Čukarički je na stadionu ‘Rajko Mitić’ savladao Crvenu zvezdu 2:1 (1:0), ali je to bila Pirova pobeda, jer će crveno-beli u finale zbog pobede u prvom meču 4:1.

Ne dobar start za novog trenera Crvene zvezde Boška Đurovskog. Crveno-beli, indisponirani posle poraza od Voždovca, pretrpeli su novi poraz od Čukaričkog 2:1, ali on nema velike posledice, jer će šampion Srbije 27. maja igrati u finalu Kupa u Novom Sadu.

Meč je počeo šokantno po crveno-bele i debitanta na klupi Boška Đurovskog, pošto je u 4. minutu Dragoljub Srnić centrirao iz slobodnog udarca, Manojlović je loše procenio loptu, a Ožegović je sa druge stative smestio u mrežu. Zvezda je prvi put zapretila u 18. minutu kada je Boaći šuirao glavom pored gola. Čukarički je do drugog gola mogao u 33. minutu kada je Ožegović obišao Le Taleka, ali su ga Frimpong i Manojlović zaustavili pre no što je šutirao. Samo 60 sekundi kasnije sa druge strane je šutirao Anđelković, ali veoma loše. Crvena zvezda je najbolju šansu imala u 40. minutu, Ristić je uposlio Boaćija, ovaj se oslobodio svog čuvara, a onda sa pet metara mu Pajović odbranio šut. Do kraja prvog dela utakmice zabeležili smo i pokušaj Kange, ali daleko preko gola.


0-1 Ognjen Ožegović Goal Serbia Kup Semifinal… by diyan-delev

Zvezda je prva zapretila u drugom delu igre, centrirao je Ristić, a Boaći je šutirao glavom preko gola. Novi šok usledio je u 51. minutu, Docić je izveo korner, a rezervista Zvezde Milić, koji je na poluvrmenu ušao u igru, savladao je svog golmana za 0:2. Čukarički je tada bio na pola puta od toga da napravi senzaciju.

Own Goal Milic Crvena Zvezda 0-2 Cukaricki by egzonaramushi21

‘Brđani’ su do trećeg gola mogli u 63. minutu kada je Bojić povukao loptu, ali umesto da uposli Ožegovića, pokušao je sa distance, ali daleko preko prečke. U 72. minutu defanzivac Čukaričkog Đurić je doživeo tešku povredu, sudario se sa svojim golmanom Pajovićem i krvavog čela je napustio igru. Dok su gosti imali igrača manje, Crvena zvezda je stigla do penala, zasluženog, jer je jedan od igrača Čukaričkog igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Siguran sa ‘bele tačke’ bio je Boaći.

U 84. minutu Čukarički je mogao do 3:1 i da od utakmice napravi pravu dramu. Naime, Le Talek je pogrešio pred svojim golom, Radonjić je krenuo sam ka golu, nije iskoristio šansu, lopta se odbila do Ožegovića, ali je njemu Frimpong na vreme uklizao i sprečio ga da šutira. Do kraja meča Crvena zvezda je mogla do izjednačenja. Anđelković je u 90. minutu centrirao, Boaći je šutirao, ali je Pajović bio na mestu. Imao je sa druge strane veliku šansu i Radonjić, ali je Manojlović sjajno intervenisao i sprečio ubedljiviji poraz crveno-belih. Na kraju 2:1 za Čukarički, ali 5:3 za Crvenu zvezdu koja će 27. maja u Novom Sadu igrati u velikom finalu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI 1:2 (0:1)
/Boaći 76 penal – Ožegović 4, Milić 54 ag/
Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Marko Popović.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Le Talek, Frimpong, Anđelković – Poletanović (od 46. Milić), Donald – Ristić (od 88. Račić), Kanga (od 68. Srnić), Plavšić – Boaći.
ČUKARIČKI (4-2-3-1): Pajović – Jovanović, Đurić (od 75. Radić), Kopitović, Bogosavac – Docić, D. Srnić – Obradović (od 78. Radonjić), Bojić, Kajević – Ožegović. [/stextbox]

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter