2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Miodrag Božović napustio Crvenu zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 07.05.17 u 14:04

Dosadašnji šef struke aktuelnog šampiona je održao vanrednu konferenciju za medije.

Dan nakon poraza Crvene zvezde od Voždovca, Miodrag Božović je podneo ostavku.

Crveno-beli juče na krovu tržnog centra nisu opravdali ulogu favorita, Voždovac je slavio rezultatom 3:2 i situacija se na tri kola do kraja znatno zakomplikovala u borvi za trofej. Sada je na prvom mestu Partizan koji je dan ranije porazio Javor.

– Pozvao sam vas da bih vam saopštio da više nisam trener Crvene zvezde, za ove rezultate sam odgovoran i treba biti pošten prema sebi i biti gospodin. Nismo blizu duple krune i ovakav stres nije potreban ekipi. Vukao sam poteze koje sam vukao, želim da se zahvalim navijačima na onom što su mi priredili prošle sezone, otpočeo je Božović.

Nakon prošle sezone koja je bila jedna od najboljih u istoriji tima iz Ljutice Bogdana, Miodrag Božović je bio centralna figura u uspehu crveno-belih. I u ovom prvenstvu je Zvezda bila prvi tim ligaškog dela Superlige, ali je ipak postojalo nezadovoljstvo zbog razlike u igri.

– Imao sam razgovor sa ljudima iz kluba i odluka nije na prečac, nije bilo potrebno da me neko ubeđuje da ostanem. Objektivno, ekipa koja je prva posle regularnog toka je psihološki u podređenom položaju i ponovo nešto mora da se osvaja a pritisak nismo izdržali. Glup uči na tuđim a pametan na svojim greškama, igrači me nisu razočarali hteli su i želeli, dodao je već bivši trener Zvezde.

Doskorašnji trener Crvene zvezde je još dodao da su igrači bili potpuno spremni za sve što ih je čekalo, ali da su se dešavale i nesrećne okolnosti. Problem koji je naveo Božović jeste promena taktike koja nije protekla po planu.

– To je fudbal, može da se izgubi ili pobedi a ponekad i prekine utakmica. Objektivno, Partizan neće ispustiti ovu prednost. Ja sam sa Zvezdanom Terzićem u dobrim odnosima, dve godine smo sarađivali dobro, imao sam sto posto njegovu podršku i ispunjavao je moje želje. Nisam mogao da zamslim ovakav odlazak pri kraju ili na kraju sezone, ono što je bitno jeste da možemo da osvojimo Kup, zaključio je Grof.

Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde će uskoro doneti odluku ko će do kraja sezone voditi ekipu.

Sa lica mesta: Mirko Marković.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Jbg. objektivno, shvatili su NA VREME, da je FKP dalekoo jaci, bolje i organizovanije Sportsko Drustvo, sa minornim dugom tj. zanemarljivim u odnosu na izdevastiran FKcz od strane kleptomana iz sopstvenih redova koji ne odustaju i dan danas od dugooo sticanih ,navika’, tako da je daleko bolje da FKP predstavlja Srbiju na medjunarodnoj sceni, i daleko uspesnije sa VRHUNSKIM timom, koji uprkos ogromnom ‘saplitanju i miniranju’ na svakom koraku ipak DOMINANTNO PRIVODI KRAJU PRVENSTVO, SAMPIONSKI I VELICANSTVENO, BEZ MRLJE I SENKE NA OSVOJENU TITULU SAMPIONA SRBIJE !!! SVE cestitke fudbalerima, treneru i strucnom stabu na USPEHU, ZIVEO PARTIZAN i MAJKA SRBIJA !!!////

    0
    0
    Odgovori
  2. Kasnis jedno pola godine sa odlaskom, da je bilo ranije mozda bi Zvezda jos uvek bila prva. Nije mi krivo sto gubimo titulu, nego sto smo dozvolili da ova prevara od trenera vodi klub 2 godine, da igraju Mouce, Ruiz itd, a na klupi sede Srnic, Poletanovic…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter