1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PEH: Partizan bez najstandarnijeg igrača do kraja sezone!

Objavljeno: 05.05.17 u 09:02

Pred gostovanje Partizana u Ivanjici dogodio se veliki peh zbog kog crno-beli neće moći do kraja sezone da računaju na svog najstandardnijeg prvotimca ove sezone.

Peh! Partizan do kraja sezone ostaje bez svog prvog čuvara mreže Filipa Kljajića. Mladi golman doživeo je povredu šake i neće moći da pomogne saigračima u borbi za titulu do kraja prvenstva. On je slomio kost šake između srednjeg prsta i zgloba.

Pauza je minimum tri nedelje, a Filipu Kljajiću će biti stavljen gips. Večeras u Ivanjici će na gol najverovatnije pojačanje iz Čukaričkog Nemanja Stevanović, a u konkurenciji je i Marko Jovičić.

Filip Kljajić je ove sezone odigrao 27 utakmica za Partizan i na 16 utakmica je bio nesavladan. Sezona za mladog golmana je završena što je veliki hendikep za trenera Marka Nikolića.

0
0

1 Komentara

  1. Jbg. ALI, toliko smo dominantni u odnosu na SVE ostale ekipice i premi’er Ljigi, da lagano i BEZ golmana mozemo sa svima, k’o i u kosarci 3 na 5 !!!! …i jos im dajemo i 5-6 ‘sudija’ fore .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter