1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT INTERVJU – MILIĆ: Baš se zakuvalo, ali naš cilje šampionska titula!

Objavljeno: 05.05.17 u 15:35

Sagovornik HotSporta bio je krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Milić koji je govorio o povrratku na teren, ali i onome najvažnijem, a to je borba za titulu prvaka Srbije.

Zimsu je stigao iz Spartaka iz Subotice i odmah je ostavio pozitivan utisak. Vrlo brzo se našao u startnih 11 kod trenera Miodraga Božovića, ali ga je povreda protiv Rada na Banjici odvojila od terena mesec dana. Ipak, brzonogi napadač se oporavio i ponovo čeka svojih pet minuta.

Povreda te je odvojila od terena više od mesec dana, kako se sad osećaš, počeo si da treniraš, hoćeš li biti u timu protiv Voždovca?

– Iskreno, verujem da ću preskočiti bar još ovaj meč sa Voždovcem, jer sam počeo da treniram sa ekipom tek pre dva – tri dana. Pauza je bila velika skoro mesec dana od utakmice sa Radom i nisam još uvek potpuno spreman. Ne verujem da ću se protiv Voždovca naći u timu, mada ako trener Miodgrag Božović odluči da sam potreban kako bi pomogao timu da dođe do tri boda, tu sam. Povreda je bila dosta nezgodna, ruptura lože veličine 2,5 cenetimetara, ipak sada više ne osećam bol i to je najvažnije. Uskoro ću biti potpuno spreman da pomognem ekipi u borbi za titulu – poečo je priču za HotSport, Nemanja Milić.

Borba za titlu u Superligi Srbije je nikad neizvesnija?

– Uf…Prevensto se baš zakuvalo, dugo nije bilo ovako zanimljivo. Drago mi je što ljubitelji fudbala baš prate šta se dešava, to je bilo potrebno našem fudbalu. Naš cilj je jasan, osvajanje prvog mesta i titula. Pritisak jeste ogroman, pogotovo zbog ovih nefudbalskih stvari kojima tu nije mesto. Ali, ulog je ogroman, titula. Mi gledamo da se ne obaziremo na to šta se dešava van terena, već da se fokusiramo na igru i loptu. Ako nastavimo sa dobrim partijama kao i do sad verujem da ćemo proći kroz cilj pre večitog rivala.

FOTO: STARSPORT

Kako si zadovoljan posle skoro pet meseci provedinih u Crvenoj zvezdi?

– Prezadovoljan sam. Crvena zvezda je veliki klub i čas je biti deo njega. Svi su me lepo prihvatili, vidim i da su komentari navijača pozitivni kada je moja igra u pitanju. Nažalost, samo me je ta povreda sprečila da pokažem još više, ali vraćam se i borim, to je sport – zaključio je Nemanja Milić u intervjuu za HotSport.

Nemanja Milić je uzeo učešće u humanitarnoj akciji HotSporta i kladionice MaxBet i odigrao je tiket, a mogući dobitak je namenio za dečju bolnicu u Tiršovoj. MaxBet je Nemanji Miliću darovao deset hiljada dinara, a evo šta je prvotimac Crvene zvezde odigrao:

0
0

1 Komentara

  1. Navijam za Zvezdu i gledam svaku utakmicu i zaista mislim da je Milić veoma dobar igrač. Biti dobar igrač, ne znači ništa u Zvezdi jer tamo ne igraju dobri igrači, nego igrači sa preporukom Milić se mora pomiriti sa činjenicom da neće dobiti šansu.jer mora igrati Ruiz, napadač na nivou zonske lige Srbije. Mora Milić da shvati da zvezdin menadžment ima čvrsti dogovor sa njegovim menadžerom Ivicom Pavlovićem, po kojemu Ruiz mora uvek biti u timu. To je bar prosto, jer da bi Ruiza mogli prodati i podeliti proviziju, on mora konstantno da igra Jedina šansa Milića je da se Ruiz povredi ali to će se teško desiti jer taj uopšte ne učestvuje u igri. Ista je stvar i. sa dva ostala balvana za fudbal Kangu i Boaćija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter