0
Domaći fudbal

FOTO: ALEKSANDAR ILIĆ

DRAGAN ILIĆ: Moraćemo da damo odogovor Napretku na dobroj igri

Objavljeno: 05.05.17 u 18:40

U plej-ofu Superlige ovog vikenda će se igrati i srpski ‘el klasiko’.

Snage će odmeriti Radnički iz Niša i Napredak u nedelju od 19 časova.

Po 50. put će igrati ova dva kluba, ovoga puta možda i najvažniji meč jer je ulog veliki – potencijalni plasman u evropska takmičenja.

– Napredak je, definitivno, kompaktna i dobro organizovana ekipa, koja u ovom delu sezone pokazuje zavidan nivo forme. U fazi odbrane su vrlo agresivni i sa visokim i konstantnim pritiskom, u napadu ih odlikuje brzina i ofanzivnih veznih igrača i napadača. I njima je, naravno, ovo utakmica od presudne važnosti, a svojim dosadašnjim rezultatim i zavređuju takvu situaciju. Naravno, na sve to ćemo morati da damo odgovor, kazao je Dragan Ilić, prvi pomoćnik Milana Rastavca.

Dobra vest za ‘Meraklije’ jeste da se Saša Stojanović oporavio, ali je pitanje u kojoj će meri moći da pomogne Radničkom zbog činjenice da je tek izašao iz povrede. Sa druge strane, Miloš Živković će vrlo verovatno početi od provg minuta za tim iz Niša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter