0
Domaći fudbal

VELIKAN TONE SVE DUBLJE: OFK Beograd i definitivno ispao iz Prve lige!

Objavljeno: 03.05.17 u 19:27

Romantičari su današnjim porazom na gostovanju šabačkoj Mačvi od 3:0 i teoretski potvrdili ispadanje u treći rang takmičenja.

Poput „Omladinskog stadiona“ na Karaburmi i klub koji na ovom zdanju igra kao domaćin, OFK Beograd, sve se više i više urušava.

Popularni „Romantičari“ za samo dve sezone nazadovali su dva ranga takmičenja i od naredne sezone nastupaće u Srpskoj ligi- grupa Beograd.

Istina već od kraja prvog dela sezone bilo je jasno kuda plovi plavo-beli „brod“, iako su u zimskoj pauzi u očajničkom pokušaju da se spasu ispadanja angazovali nekolicinu vrlo iskusnih pojačanja. Ipak velikanu sa Karaburme to nije pomoglo da se domogne sigurne luke.

OFK Beograd je posle 25. odigranih kola prikucan za dno tabele kao ubedljivo poslednji sa svega 13 osvojenih bodova (2 pobede, 7 remija i čak 16 poraza), sa šest vezanih poraza i pet kola pre kraja su izgubili svaku šansu za spas.

Kako vreme prolazi situacija u slavnom klubu izgleda sve gore, kola u odavno krenula nizbrdo a izgleda da za sada nema nikog da povuče ručnu. Tužno je da jedna ekipa koja je uvek obitavala u vrhu srpskog fudbala i dala veliki broj reprezentativaca završi ovako nisko, ali nažalost to je trenutno njihova realnost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter