0
Fudbal

12.11.16 - Wales v Serbia, FIFA World Cup Qualifier 2018 - Dusan Tadic of Serbia wins the ball from James Chester of Wales

GEST ZA POŠTOVANJE: Velšani pokazali humanost i usrećili begradske mališane! (FOTO)

Objavljeno: 03.05.17 u 18:57

Velška humanitarna organizacija „Gol“ ponovo je pokazala svoju humanost na delu.

Nakon što je poslednjih dana iz zemlje našeg narednog rivala u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji stiglo dosta negativnih komentara na račun stadiona „Rajko Mitić“, Velšani su sada pokazali da među njima ima i onih kojima su neke druge stvari u fokusu pred ovaj možda i odlučujući meč.

Naime tamošnja humanitarna organizacija „Gol“ nastavila je sa svojim prepoznatljivim akcijama, pa je uoči gostovanja svoje reprezentacije u Beogradu odlučila da ponovo obraduje srpske mališane.

Prilikom posete našoj prestonici, oni će po 1. 000 evra za tri ustanove za decu bez roditeljskog staranja, a takođe desetorici mališana iz Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj biće omogućeno da sa njima pođu na utakmicu.

Ostrvske reprezentacije su poznate po ovakvim akcijama svojih navijača, a slično su uradili i Škoti prilikom gostovanja njihove reprezentacije u Novom Sadu 2013. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter