0
Fudbal

STARO IME U NOVOM KLUBU: Gregorio Manzano ponovo u Superligi Kine

Objavljeno: 02.05.17 u 12:47

Klub koji je u poslednjem kolu savladao tim Dragana Stojkovića Piksija, Guižu Žičeng, na korak je od promene na trenerskoj klupi.

Iako još uvek nema zvanične potvrde, Gregorio Manzano na korak je od toga da preuzme Guižu Žičeng, tim koji je pre samo par dana dobio u gostima Guangžu R&F našeg Dragana Stojkovića.

Dosadašnji šef struke ovog kluba bio je nekadašnji selektor reprezentacije Kine Li Bing, ali će na njegovo mesto stići malo zvučnije ime.

Manzano je prošle sezone vodio tim Šangaj Šenhua i doveo ga do četvrtog mesta na tabeli, a zatim ga je zamenio Gustavo Pojet.

Kineski mediji prenose da se kao kandidat za klupu Guižu Žičenga i brazilska legenda Roberto Karlos, ali je Manzano prvi pik predsednika Ćaoting Vena.

Predsednik je bio u Španiji i razgovarao sa Manzanom, ali i sa Robertom Karlosom – izjavio je, može se već sada reći, bivši trener Li Bing.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter