6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSTAVIO USLOVE: Najbolji igrač Partizana traži jači ugovor da bi ostao u Humskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.17 u 10:14

Najbolji strelac crno-belih postavio uslove, a klub koji hoće da ga kupi mora da izdvoji 2,5 miliona evra.

Nije baš lako pogoditi sa strancem koji pravi razliku i svakako jedan od njih je Brazilac Leonardo da Silva Souza, prvi strelac šampionata i svakako najbolji igrač Partizana.

Spominje se da je njegov odlazak posle godinu dana priča koja sledi na kraju sezone, ali kako saznaje HotSport sa ‘kariokom’ se vode razgovori za ostanak u Humskoj.

I ne samo tokom evropskih kvalifikacija već i do januara, ukoliko dođe do dogovora. Jedini uslov pod kojim Leonarda zadovoljava nastavak misije je povećanje plate, koja je i trenutno visoka za srpske uslove.

Neko će reci može mu se ili ako ne ceniš sebe, neće te ceniti ni drugi…

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Leonardo ima svoje pravo mada treba da vrati film malo unazad, kada je dobio poverenje direktora Ivice Ilieva, kada nije igrao mesecima posle Anžija. Ipak, stranci teraju po svom i treba saćekati jun.

U varijanti da želi da ode po svaku cenu, naredni klub po klauzuli mora da plati Partizanu 2,5 miliona evra. Lepa je suma, pa sledi rešavanje od dve opcije.

0
0

6 Komentara

  1. U interesu je i igraca, kluba i menadzera da se produzi ugovor za godinu do dve uz uslov da se skine klauzula koja je podcenjujuca . Licno mislim da Leo ,pa i Evi i Djuka vrede znatno vise nego su placeni. Produzenjem ugovora Klub bi mogao da vodi pregovore sa zainteresovanim klubovima za ove igrace ,koji zaista vrede, na znatno visem nivou. Povecanje plata bi visestruko bilo pokriveno vecim ugovorima prilikom prodaje istih igraca. Daj boze da Partizan smogne snage da ostvari svoj naum.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je sasvim normalna pojava, najbolji igraci ekipe uvek guraju napred svoju platu i pomalo ucenjuju klub. S obzirom da Leonardo mnogo vise vredi od klauzule, sasvim je logicno da Klub napravi vrlo razlozan potez, da mu poveca osetno platu a da ovaj zauzvrat produzi ugovor na godinu-dve i skine tu klauzulu koja u ovakvoj situaciji kad ona ima karakter vrednosne anderestimacije igraceve vrednosti na trzistu. Partizanu se isplati povecati cenu i za 200 hiljada evra ako treba i dobiti igraca koji pravi ogromnu razliku a sigurno moze biti prodat za neuporedivo vece novce. U takvim uslovima dobiti vise za igraca i nekoliko mil. evra za tih 200 hiljada je ogroman dodatni prihod.Leo je jos vrlo mlad momak i uopste ne treba brinuti jer ce sigurno njegova plata biti visestruko pokrivena.
    Isto bih, ali ne i u istoj kvantifikaciji, uradio i sa Evrtonom, njemu bih povecao platu za 100 K godisnje uz produzenje ugovora na jos jednu godinu. Isto bih uradio i sa Djurdjevicem, bez predomisljanja.
    Partizan treba da ima hrabrosti za ovakav potez, i sigurno ne moze izgubiti, naprotiv. Navijaci ce to sigurno prepoznati kaopravi potez i jos vice se podrzati menadzment i biti uz njega u borbi i za trofeje i za Evropu. Naravno, Klub moze prodati /a i morace/ neke druge koji bi rado otisli , od domacih igraca, pre svih Mihajlovica , Jevtovica…da bi obezbedio pokrice finansija za zivot kluba u periodu do kraja godine. Ako ovo neko, posebno sportski direktor Ilijev i generalni direktor citaju, makar i slucajno, mislim da treba ozbiljno da razmisle o mojim rekomendacijama. To bi bio i jedan znacajan potez u pravcu dizanja poslovanja, poslovne politike Kluba na jedan novi, znatno visi trzisni koncept! Hvala.

    0
    0
    Odgovori
  3. Komentar..nikada mi nebi doveli Leonard’s da nije ta klauzula . I to story bi dobili dosta je. mi nemao pare da my samo za vecu platu. ilijev treba da trazi drugog igraca..da mozemo da my samo million pa ajde .da bi posle zaradili deset. Ali nemozemo.

    0
    0
    Odgovori
  4. I TREBA … da nije ove godine NJEGA, DJURDJEVICA, … ma kompletnog tima FKP sa NIKOLICEM, od fudbala u Srbiji NE bi videli nista. hvala mu na svemu … a nikolicu na sportskom radu, duhu i harmoniji u ekipi na terenu … posle STANOJEVICA, DULETA VUJOSEVICA … I SVIH TRENERA U VKP … DOBISMO PRAVOG COVEKA, UCITELJA,.., TRENERA NIKOLICA .. LEONARDO sa tom decom partizana ( koja igraju i koja cekaju da zaigraju…) je nesto najbolje, najlepse sto nam se desi u srpskom fudbalu … podrzavam da se ON plati duplo vise od tih … nabedjenih fudbalskih zvezda kod komsinice … uz klauzulu pri odlasku od minimum 10 miliona ER-a.

    0
    0
    Odgovori
  5. Klauzula je jako mala za ovakvog igraca. Bukvalno 5 miliona treba da bude. Decko je vrlo mlad a u ludackoj je formi. Tako da 2,5 miliona ne treba da bude nesto cime treba da se zadovoljimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter