2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Zvezda gostuje FMP-u u ‘bratskom’ derbiju, ‘šampionski’ ispit za Real

Objavljeno: 29.04.17 u 08:48

Kao što smo navikli svakog vikenda, i ove subote očekuje nas bogat sportski TV program, kako kada se radi o fudbalu, tako i košarci.

Navijači Crvene zvezde danas će od 15 časova igrati protiv jedinog neporaženog tima u košarkaškoj Superligi Srbije, FMP-a iz Železnika, pa će posle današnjeg ‘bratskog’ duela jedna ekipa morati da ima broj jedan u koloni gde se nalaze porazi.

Hoće li to biti FMP ili Crvena zvezda, saznaćemo u meču koji počinje u 15 časova uz prenos na TV ArenaSport 1.

Kada se radi o fudbalu, danas neće biti ‘večitih’, ali će vrlo zanimljiv meč biti između Real Madrida i Valensije na ‘Santjago Bernabeu’ od 16:15h. Taj susret moći ćete da gledate na prvom programu TV SportKlub.

Od 20:45h na istom kanalu i Barselona će igrati svoj meč u Primeri i to protiv gradskog rivala Espanjola, na gostovanju. Možda ćemo baš danas dobiti putokaz u kom će smeru otići trka za titulu šampiona Španije.

Evo kompletne TV ponude, kada se radi o sportskim dešavanjima:

0
0

2 Komentara

  1. GDK

    Uzmi teraoiju inače ti ne gine Sanatorijum u Limožu.
    Vidiš li kako je vašem Šamanu pomogao.
    Kao beba je.
    Al je skupo lečenje, zato ti blago meni na vreme počni da uzimaš tabletice, dobro neće ništa da promeni ovako, ali će ti biti lakše.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter