0
Evropske lige

‘SPECIJALNI’: Kako Murinjo brani svoj ‘autobus’

Objavljeno: 28.04.17 u 09:25

Nikad slabiji gradski derbi Mančestera nismo gledali, a najveći utisak ostavila je više nego zatvorena igra Junajteda, što bi se reklo ‘autobus za bod’.

Ipak, posle meča Žoze Murinjo je rekao da su njegovi igrači ispunili cilj i da su sada jako blizu kvalfikacija za Ligu šampiona.

– Tim je u problemu. Imamo mnogo poteškoća u ovom trenutku, a kada sa takvim problemima odigrate ovakvu utakmicu i pokažate odlučnost u derbiju, morate biti zadovoljni na kraju. Mislim da neki ljudi zaboravljaju razliku u odnosu na Liverpul koja je dva boda. Zato ovaj bod večeras može da bude jako važan za nas na kraju sezone – rekao je Murinjo.

Portugalac je istakao da nije video momenat kada je Marun Felaini udario glavom Kuna Aguera.

– Nisam video taj detalj, ali pretpostavljam da je bio crveni. Mada, ne treba zaboraviti ni da je i Aguero iskusan, prepredeni Argentinac – zaključio je Žoze Murinjo.

Mančeter junajted je trenutno peti na tabeli sa bodom manje od Mančester sitija na četvrtom mestu i dva boda manje od Liverpula na trećem mestu sa utakmicom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter