0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

ILIJA STOLICA: Rezultati ne prate ambicije sa kojima smo ušli u plej-of (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.17 u 15:14

Danas je pred medije stao šef struke ‘zmajeva’.
Pulene Ilije Stolice očekuje meč protiv Mladosti iz Lučana u kojem je pobeda imperativ.

U subotu će od 19 časova koplja ukrstiti Mladost i Voždovac u okviru plej-ofa Superlige, a trener Stolica se nada da će kao i nekim situacijama ove sezone njegov tim znati da izađe iz poraza trijumfom.

– U skladu sa ambicijama i idejom sa kojom smo ušli u plej-of, rezultat nas trenutno ne prati. Očekuje nas protivnik koji je u izuzetno dobroj formi i koji ima seriju dobrih rezultata. Svakako su klub za svaki respekt. Nas interesuje da na njihovom terenu napravimo dobar rezultat i imamo ambicije da u plej ofu napravimo rezultat koji može da nam garantuje izlazak u Evropu, otpočeo je Stolica.


(Izvor: YouTube/Sportnetwork TV)

Pored šefa struke, okupljenima se obratio i prvotimac Marko Putinčanin koji se nadovezao:

– Protivnik koji igra dobro i koji je vezao nekoliko pobeda, mada i mi imamo svoje šanse, kao i u svakoj utakmici. Naše ambicije su jasne i smatra da imamo snage da u Lučanima izađemo iz rezultatske krize.

Kao nagradu za majstoriju u meču protiv Javora, Ivan Marinković je dobio prestižni sat za najbolji gol kola iako je imao tešku konkurenciju u vidu Leonarda i dva pogotka u ‘večitom derbiju’ kao i Lazara Arsića koji je specijalista u ovoj kategoriji.

FOTO: FK VOŽDOVAC
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter