0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIĆE GUŽVE U HUMSKOJ: Partizan ‘časti’, to je razlog (FOTO)

Objavljeno: 27.04.17 u 13:17

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će ulaz na predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Napretka u Beogradu biti besplatan.
Partizan će u nedelju od 16 časova na svom terenu igrati protiv Napretka, utakmicu 33. kola Super lige Srbije.

Kako se navodi, besplatnim ulazom na stadion u Humskoj, Partizan želi da nagradi verne navijače koji prate crno-beli tim.

– Tvoj tim je zabeležio 30. utakmica bez poraza, zato budi deo atmosfere za pamćenje, poguraj ‘parni valjak’ do novih pobeda u šampionatu, navodi se u saopštenju.

Partizan je pozvao navijače da na društvenu mrežu Instagram postave svoje slike sa utakmice uz haštag #fkpartizannemapredaje.

Tim iz Humske se bori za šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom. Obe ekipe imaju po 43 boda, ali su crveno-beli u prednosti pošto su bili prvi na tabeli pre podele bodova.

Crno-beli imaju šanse i za trofej u Kupu, pošto su stigli do polufinala. U prvoj utakmici u Novom Sadu Partizan i Vojvodina sinoć su odigrali bez golova, a revanš je 10. juna u Beogradu. Partizan brani trofej.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter