0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Fudbalska Srbija ponovo na nogama, Čuka napada Zvezdu i Evropu, Voša sprema odgovor Partizanu

Objavljeno: 26.04.17 u 08:47

Definitivno će danas u prvom planu sportskog programa biti prvi polufinalni dueli fudbalskog Kupa Srbije.

Čukarički i Crvena zvezda, odnosno, Vojvodina i Partizan plasirali su se u polufinale Kupa Srbije i njihovi međusobni dueli doneće mnogo uzbuđenja u naredne četiri utakmice posle kojih ćemo dobiti finaliste ovogodišnjeg izdanja najmasovnijeg takmičenja.

Prve dve već ćemo gledati danas. Od 16:30h na teren na Banovom brdu će fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde. Dueli ovih timova uvek obiluju golovima, pa nema razloga da tako ne bude i danas, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu TV ArenaSport.

Dva i po sata kasnije, tačnije od 19 časova, na istom kanalu biće prenos drugog polufinala između Vojvodine i Partizana sa novosadskog ‘Karađorđa’.

Taj okršaj mogao bi da donese nove varnice na relaciji dva kluba, posebno posle duela u Humskoj pre četiri dana i izjave jednog od čelnika ‘lala’ da će u sledećem kolu Superlige pustiti Crvenu zvezdu u borbi za titulu šampiona Srbije. Nema sumnje da će biti zanimljivo, a podsećamo da je Partizan prethodne subote slavio sa 1:0 golom Uroša Đurđevića u 32. sekundi meča.

Od ostalih dešavanja tokom dana, izdvajamo plej-of utakmice Evrolige između Efesa i Olimpijakosa (SK2, 18:30h), Darušafake i Reala (SK3, 20:15h), kao i duele u Premijer ligi i Primeri, gde se očekuje rasplet u šampionskoj trci između Reala i Barselone.

Ne zaboravite i plej-of okršaj između Bostona i Čikaga u okviru NBA lige, 2:30h posle ponoći na SportKlubu 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter