1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER VOJVODINE PRED PARTIZAN: Igrači veruju u uspeh, da imam pravo odigrao bih sutra barem poluvreme!

Objavljeno: 25.04.17 u 16:10

Novopostavljeni trener Vojvodine, Radoslav Batak, smatra da njegova ekipa može sutra do povoljnog rezultata pred svojim navijačima.

Šef stručnog štaba Novosađana istakao je da njegovi igrači veruju u uspeh na ovom meču i da povoljnim rezultatom smatra svaku pobedu bez primljenog gola.

-Od povratka sa Tajlanda pre šest meseci pratio sam utakmice Vojvodine. Naravno, u radu sa igračima se sve vidi iz potpuno druge perspektive, razgovarao sam sa njima i jako mi je bitno da razmišljaju pozitivno i veruju u uspeh. Za ovo kratko vreme, ne možemo da uvedemo bilo kakve novine ili taktičke zamisli. Igrači imaju kvalitet i treba da im vratimo veru u to. Mislim da možemo da odigramo dobar meč i izborimo povoljan rezultat pred revanš u Beogradu.- rekao je trener Vojvodine.

Pod tim podrazumevam svaki rezultat bez primljenog gola, a smatram da ćemo ga mi dati.- rekao je Batak.
On smatra da crno-beli, iako su pobedili u prethodnom prvenstvenom meču, nisu pokazali da su preterano bolji od njegove ekipe.

-Prošle godine sam pratio jednu utakmicu između Vovjodine i Partizana, gde su ekipe na terenu igrale u egalu, čak više pokazala ali je na kraju bilo 0:0. Optimizam gradimna tome što se sve ovo desilo tako brzo. I dalje sam uzbuđen i da imam pravo, sutra bih i ja sigurno mogao da odigram 45 minuta potpuno spremno- na zannimljiv način je završio konferenciju Batak.

0
0

1 Komentara

  1. Cuj ‘veruju’, pa ZAR posle PRIMLJENOG GOLA ZA 33 SEKUNDE JOS „VERUJU“, a uz to, u tim nam se vracaju Jevtovic i Everton, pa samim tim nece biti SAMO 1-0 nego par golova vise u lapo-lapo-crveno-beloj MREZI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter