2
Domaći fudbal

POVELO SE PITANJE I OKO NACIONALNOG STADIONA: Evo kakva su predviđanja FSS o izgradnji novog doma reprezentacije!

Objavljeno: 25.04.17 u 17:50

Generalni sekretar FSS, Jova Šurbatović izneo je na današnjoj Skupštini u Staroj Pazovi predviđanja povodom izgradnje nacionalnog stadiona.

On je izrazio uverenje da bi sa izgradnjom trebalo da se počne do kraja godine a da će se projekat napraviti uz pomoć FIFA i UEFA.

-U toku su ubrzane pripreme na projektu izgradnje Nacionalnog stadiona. Imamo izuzetno dobru saradnju sa Ministartsvom omladine i sporta, kao i sa drugim resornim ministarstvima. Na nedeljnom se sastajemo sa svim nadležnima. Trenutno tražimo pogodnu lokaciju i mislim da ćemo uskoro uz pomoć Uefa i Fifa doći do projekta novog stadiona. Počećemo, nadam se, krajem ove godine ili početkom sledeće sa izgradnjom.- rekao je Šurbatović.

On je naglasio da će stadion biti kapaciteta najbanje 55 000 gledalaca, kao i da će nakon njegove izgradnje Beograd moći da kkonkuriše kao domaćin za mečeve Lige Evrope i Lige šampiona.

-Daleko smo odmakli u pripremi projekta izgradnje Administrativne kuće fudbala, ona bi trebalo da Novom Beogradu, idejno rešenje je već spremno.- zaključio je on.

0
0

2 Komentara

  1. Sve laz do lazi,od izbora do izbora! Uopste nemam poverenje u ove nebulozne price.
    Zna se ciji je to nacin politickog uvlacenja narodu! Nazalost, narod je lakoveran, a brzo zaboravlja, jer toliko mu je slagano da vise ne moze da se sabere.Umesto te nebulozne price , napravite jos dva mosta preko Dunava u BGD i tako omogucite gradu Beogradu da i definitivno dobije prostor za sirenje. Sredite jedan stadion u Bgd i u NS, ev. u Nisu na evropski nivo, mnogo ce manje kostati, i to je to za ova kokuzna vremena. Eno, imamo masu stadioncicai par vecih, pa pr.e prazni i na derbijima.
    Ali, kome to ja pricam? RAzum je otputovao daleko , bez zelje za povratkom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Polako sa tim nacionalnim stadionom! Imamo važnijih stvari u ovom trenutku a to je poboljšanje terenan na stadionima skoro svih ligaša u okviru Super lige Srbije. FSS treba pod hitno da pomogne u osposobljavanju terena na sledećim stadionima: FK,Spartaka, FK Rad, FK Mladost Lučani, FK Borac Čačak, FK Novi Pazar, FK Radnik, FK Radnički Niš. Tereni na ovim stadionima više4 liče na oranice!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter