2
Domaći fudbal

FSS PROGLASIO NAJBOLJE: Najperspektivniji iz redova Partizana i Čukaričkog!

Objavljeno: 25.04.17 u 16:50

Fudbalski savez Srbije danas je uručio priznanje najboljima i najperspektivnijim pojedincima domaćeg fudbala.

Za najperspektivnijeg igrača FSS je izabrao golgetera Partzana, Uroša Đurđevića, koji ove sezone blista u dresu crno-belih.

Od povratka iz inostranstva mladi napadač se popuno preporodio, postigavši ukupno 19 pogodaka na 24 prvenstvena meča, tri pogotka u Kupu a takođe je sa devet pogodaka predvodio mladu reprezentaciju do prvenstva Evrope.

Titula najperspektivnijeg trenera pripala je treneru Čukaričkog, Nenadu Lalatoviću, koji je ovu sezonu započeo na klupi Vojvodine.

Nagradu za najbolju udijsku trojku dobio je naš internacionalni tim na čelu sa Miloradom Mažićem, a koju još čine i njegovi pomoćnici Milovan Ristić i Daluor Đurđević. Titula najperspektivnijeg arbitra pripala je Nenadu Milankoviću.

Za najbolju igračicu sezone proglašena je Alegra Poljak, dok je najperspektivnija Tanja Đapić. Najboljim trenerom u ženskom fudbalu proglašen je Nemanja Savić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter