1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐURĐEVIĆ: Ne zanima nas to što se dešava okolo, cilj je dupla kruna (FOTO)

Objavljeno: 25.04.17 u 19:05

Golgeter crno-belih ima sjajnu sezonu za sada.
Uroš Đurđević je danas dobio priznanje od strane Fudbalskog saveza Srbije za najperspektivnijeg igrača.

Na 24 utakmica, kapiten mlade reprezentacije je mrežu zatresao čak 19 puta u Superligi i to ga čini najboljim strelcem zajedno sa timskim kolegom Leonardom koji je isto toliko puta savladao superligaške čuvare. Napadač je nakon što je primio prestižnu nagradu prokomentarisao kako na atmosferu u timu utiču događaji koji su prethodnih dana u žiži:

– Ne opterećujemo se tim stvarima. Radimo naš posao, treniramo, spremamo se. To što se dešava okolo ne zanima nas i sigurno neće poremetiti atmosferu koju imamo“, zaključio je strelac 19 golova za Partizan u ovoj sezoni, otpočeo je Uroš Đurđević.

Nakon što je doživeo blagi pad u karijeri, Đurđević se vratio u srpski fudbal i trenutno igra u životnoj formi za Partizan. Jedan je od najboljih fudbalera u domaćem šampionatu, a pored njega je priznanje za minuli rad dobio i trener Nenad Lalatović.

– Ovo priznanje znači mnogo. Drago mi je da se nalazim u odabranom društvu, pored trenera Nenada Lalatovića i naše najbolje sudijske trojke. Presrećan sam što sam proglašen najperspektivnijim igračem. Spreman sam da u poslednjih šest kola da odigram još bolje i pomognem Partizanu u ostvarenju cilja, a to je osvajanje duple krune, zaključio je napadač kluba iz Humske.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter