19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Neće nama neki govoriti o poštenju, da je pravde Partizan bi izgubio u derbiju!

Objavljeno: 24.04.17 u 09:25

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić zagrmeo je danas povodom natpisa da crveno-beli imaju sudijsku zaštitu i pitao javnost da li je videla sve što se događalo na 154. večitom derbiju i u Kruševcu.

Javnost naklonjena crno-beloj strani Topčiderskog brda ljuta je na sudiju Bojana Nikolića koji je svirao penal za Crvenu zvezdu u Kruševcu. Društvene mreže su preplavljene komentarima da faula nad Džonom Ruizom nije bilo i da su crveno-beli pogurani do pobede. Odgovor je stigao od generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

– Ko god je gledao derbi s Partizanom i utakmicu u Kruševcu, a makar malo se razume u fudbal, jasno mu je da je Zvezda oba puta debelo oštećena. U derbiju, pri rezultatu 1:1, u 50. minutu trebalo je da bude isključen napadač crno-belih Leonardo. Da vidimo kako bi Partizan igrao sa igračem manje preostalih 40 minuta. Takođe, u Kruševcu je poništen gol Srđana Plavšića zbog nepostojećeg ofsajda – rekao je Zvezdan Terzić za Informer.

On je istakao da će Crvena zvezda biti šampion Srbije na kraju i da će to biti zasluženo, jer je bolji tim od Partizana.

– Prvi smo i bićemo šampioni. Nećemo se više osvrtati na sve koji pokušavaju da nas diskredituju, a ne moram ni da kažem na koga mislim. Pa onda se javlja i taj neko iz Vojvodine što je rekao da će da puste Zvezdu, pa šta mi imamo sa tim?! Samo neka se oni urote protiv nas, nećemo nikom dozvoliti da nas uništi. Interesuje me jedino da budemo šampioni – jasan je bio Terzić.

Crvena zvezda u sredu dočekuje Čukarički u prvom meču polfunala Kupa Srbije.

0
0

19 Komentara

  1. Svi znamo da ste najbolji u Srbiji u igri 11 na 10 i sutiranju zvezdanesteraca, djubre jedno od sudije, kako je samo dozvolio da igrate 11 na 11?

    0
    0
    Odgovori
  2. Čoveče ako imaš oci mozes da vidiš Zvezdinu igru u poslednjem periodu.Ta igra je nista nula od igre…A na drebiju mozes samo da tražiš dlaku u jajetu,ali poraz od 3:1 ne mozes da opravdaš nikako.Partizan je zaslužio sve i pošteno dobio sve utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..“..da vidimo kako bi igrali sa igracem manje..“ .. .!. XXAAXXAA .!. Rece preposteni tvorzic i pobeze kod tate mu Mila u maticu .!. XXAAXXAA .!. Da je pravde, on nikada ne bi bio aboliran, kao ni FK sa pecurkane, a TEK da ne spominjem KK Crveno Zlo, koja bi VECNO ostala u ZAMRZIVACU…a STA reci o gazdi izrentiranih nomada&Panterra, pa msm stvarno i PAKAO IH SE ODREKAO, NEMA DALJE, TO SAMO KOD NJIH EGZISTIRA i POSTOJI….“SAMO“ SVE TO ‘NEKO’ GLADA ODGORE !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. E moj doktore najvise je ostrcena Zvezda sa tobom i Grofom.Voleo bi da svi Zvezdasi zapitaju dali je Zvezda ostecena ili je objektivno Partizan bio bolji.Zvezdina igra je katastrofa navijaci lazu sami sebe,dok mi dovodimo po 10 pojacanja oni dovesu jedno ali bas ubije na 3 zadnja derbija.Pa gospodo nismo ih pobedili na 3 utakmice i po cemu smo bolji,dali zbog toga sto to doktoe fudbala kaze.Idlazi Terzo i povedi svoje navijace koji znaju samo da mrze .

    0
    0
    Odgovori
  5. E, moj, gospodine Terziću. Kakav ste igrač bili takav ste i fudbalski stručnjak. Ne pamtim Vas kao nekog fudbalskog znalca niti se sećam da ste igrali za neki veći klub. OFK Beograd i Kastorija su prosečni klubovi koji polako nestaju sa scene.
    Dok su u srpskom fudbalu ljudi koji se u fudbal razumeju koliko Vi ovom izjavom: “ Crvena zvezda biti šampion Srbije na kraju i da će to biti zasluženo, jer je bolji tim od Partizana“ srpski fudbal će biti tu gde jeste.
    Kakav stručnjak može da izjavi tako nešto? Na kojoj poziciji Zvezda ima kvalitetnijeg igrača od Partizanovog – bez da analiziramo rezultate i igru u tri odigrana derbija?
    Crvena Zvezda ima jednu prosečnu ekipu koja je znatno slabija od Partizanove po svim parametrima fudbalske igre. Tehnički, taktički, kondiciono pa čak i Partizanova klupa mnogo više zna fudbal od Zvezdine. Gospodin Božović je jedan prosečan trener za neku prosečnu ligu što su i Zvezdini navijači potvrdili u više navrata.
    Ajde malo, al samo malo, Vi i Vvama slični ostavite fudbal na miru. Da nam krene. Posle se vratite da uporedite šta ste uradili dok ste radili.

    0
    0
    Odgovori
  6. Leonardu je dva puta oprošten žuti, a jedan je dobio. Prvi oprošten je nakon postignutog gola, kada je napustio teren, otrčao do navijača, duž celog juga i jugoistoka.Potom je dobio žuti karton, a oprošten mu je i još jedan žuti kada je namerno udario igrača. To je REALNO, kao što je bilo očigledno da je Partizan bio bolji i zasluženo pobedio. Više je želeo pobedu, bar je tako izgledalo na terenu. A to, šta bi bilo da je Leonardo dobio žuti karton (ovde se pominje samo taj zbog udaranja igrača), ne može niko da nagađa. Jedino je sigurno da ne bi postigao još jedan gol (da je bio isključen), ali niko ne može da gleda u pasulj da li bi ostalo 1-1 ili bi se rezultat menjao.

    0
    0
    Odgovori
    • Gorane , taj igrac koga je Leonardo udario je trebao da dobije crveni karton kada je kao zadnji igrac oborio Leonarda . Sta bi onda bilo?

      0
      0
      Odgovori
    • Рече човек који је за пар година наместио 20-так утакмица. Канцер српског фудбала.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter