0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJAVA NEKIH ‘DRUGIH ‘VETROVA’: Obećanje iz Ljutice Bogdana koje će obradovati Zvezdine navijače!

Objavljeno: 24.04.17 u 17:32

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić danas je dao obećanje koje se tiče tima za sledeću sezonu i kojim bi uslišio želje mnogih navijača kluba.

‘Gde su naša deca?’ ‘Zašto nisu igrali Adžić, Račić, Vučićević…?’, samo su neke od primedbi Delija posle nedavnog 154. ‘večitog’ derbija i poraza od Partizana 3:1. Grmeli su navijači, sa razlogom, zbog igara Le Taleka, Donalda, Ruiza, pa je danas sa Marakane stiglo obećanje za sledeću sezonu.

Zvezdan Terzić se obratio novinarima u opširnom izlaganju i najavio obrt u filozofiji crveno-belih.

– Imamo pravo bogatstvo. Sledeće sezone ćemo da stanemo ozbiljno iza forsiranja dece iz naše škole. Imaće veću minutažu i Račić i Adžić i Vučićević i Jug Stanojev. Zvezda će od ove dece prihodovati između 25 i 30 miliona evra. Zvezda će za dve, tri godine biti spremna za ozbiljene evropske izazove – najavio je Terzić.

Od stranaca je jedino apostrofirao Gejlora Kangu, Abrahama Frimponga i Ričmonda Boaćija kao igrače koji će sigurno ostati u klubu.

– Imamo zdrav klub koji ima ozbiljnu perspektinu, koji je smanjio dug, treću godinu ima pozitivan finansijski izveštaj. Struktura duga ne sprečava funkcionisanje kluba, što je najvažnije. Doveli smo u kategoriju omladinaca i kadeta sve najkvalitetnije što je moglo da se dovede iz Srbije – podvukao je Zvezdan Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter