0
Evropske lige

JESU LI PRERANO SLAVILI: Olimpijakosova titula pod znakom pitanja!

Objavljeno: 24.04.17 u 19:25

Crveno-belima iz Pireja preti oduzimanje bodova, što bi moglo da dovede u pitanje i titulu koju su proslavili kolo pre kraja prvenstva.

Grčkom fudbalu preti novi skandal a u glavnoj ulozi je dugogodišnji šampion te zemlje, Olimpijakos. Timu iz Pireja preti oduzimanje bodova, pošto je policija ustanovila da su nestali snimci bezbedonosnih kamera sa stadiona „Jorgos Karaiskakis“ .

Misteriozno nestali video snimci, svedoče o neredima na utakmici polufinala Kupa između Olimpijakosa i AEK-a, o napadu navijača atinskog kluba na igrače Platanijasa, kao i čelnika crveno-belih na arbitre ovog meča.

Sumnja se da su iz redova aktuelnog šampiona otkanlanjem snimaka pokušali da unište dokaze o pomenutim dešavanjima a zbog toga bi mogli da budu drastično kažnjeni.

Olimpijakos kolo pre kraja ima šest bodova više od drugoplasiranog PAOK-a, a videćemo hoće li poslednja dešavanja uticati na promenu konačnog rasporeda na tabeli grčkog šampionata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter