4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

„DRŽ’TE LOPOVA“: Terzić poručio Partizanu da ne priča o poštenju i optužio ga da sprema teren za nečasne radnje! (FOTO)

Objavljeno: 24.04.17 u 15:55

Generalni direktor Crvene zvezde izjavio je da Partizan namerno diže prašinu da bi mogao ‘nešto da uradi’.

Nastavlja se sukob najvećih srpskih klubova. Posle Vojvodine i Partizana, uključio se i generalni direktor crveno-belih iz Beograda i osuo paljbu po Partizanu. U najmanju ruku.

– Mislim da je Partizan klub koji ima najmanje moralnog prava da priča o poštenju. Pamtimo vrlo dobro njihovih šest titula i vrlo dobro znamo mnogo klubova sa kojima su igrali prijateljske utakmice i da su počinjali i sa dvadeset i nešto bodova prednosti u odnosu na Zvezdu – rekao je Terzić za ‘B92’.

Zatim je obrazložio kakva se ‘hajka’ navodno vodi protiv Crvene zvezde, što se po njemu najbolje videlu posle meča sa Napretkom u Kruševcu.

– Desi se utakmica u Kruševcu gde niko ne zna zašto sudija kod 1:0 poništi gol Plavšiću zbog ofsajda, svi smo svedoci da nije toga bilo. Niko ne govori o tome, a čitava javnost da li je bio penal nad Ruizom ili nije bio penal. To je jedno spinovanje javnosti i priprema ambijenta nečasne radnje od strane Partizana. Osećam da se ponovo vraćaju ona vremena koja su bila prisutna od 2008. do 2014. godine – dodao je Terzić koji je nedavno baš sa predstavnicima crno-belih srdačno boravio na večeri tokom priprema na Kipru.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Osvrnuo se i na suđenje iz 154. ‘večitog’ derbija u kom je kod drugog gola Partizana, navodno, Leandre Tavamba napravio prekršaj nad Filipom Manojlovićem, golmanom Zvezde.

– U petercu je golman zaštićen kao beli medved, tu kontakta sa njime nema. Nema! – poruka je Terzića.

Takođe, Terzić je okrenuo priču i istakao da je Zvezda ta koja će sledeće subote strahovati za regularnost meča sa Vojvodinom, a ne Partizan.

– Mnogo ima prostora da mi strahujemo od sportskog i korektnog nadmetanja u Humskoj sledeće subote nego što oni veštački prave priču oko utakmice Crvena zvezda – Vojvodina. Sve mi ovo smrdi na ono „Drž’te lopova“ da mogu ja da dignem prašinu i da nešto uradim – kaže Terzić.

Srpski fudbal je to…

0
0

4 Komentara

  1. Jbg. tvorzicu, trebalo bi da znas, iako si iz CG-u, istorija Srb. je pokazala, da trenutni crveni nomadi tj. sluge/saradnici sila zla/okupatora i izdajnika, traju TAMAN toliko, dok ih oslobodilacki i pobednicki DUH-PARTIZANA ne pobedi i ponizi za, bar pola veka unapred i onda ih ponovo ‘ozive’, da bi vas sada ponovo, zauvek SDP vratio u LIMENKKKU ili u crnu rupu koja vas nestrpljivo cekkka .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. tvorzicu, trebalo bi da znas, iako si iz CG-u, istorija Srb. je pokazala, da trenutni crveni nomadi tj. sluge/saradnici sila zla/okupatora i izdajnika, traju TAMAN toliko, dok ih oslobodilacki i pobednicki DUH-PARTIZANA ne pobedi i ponizi za, bar pola veka unapred i onda ih ponovo ‘ozive’, da bi vas sada ponovo, zauvek SDP vratio u LIMENKKKU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter