6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REAKCIJA IZ NOVOG SADA: Vojvodina traži odlaganje meča sa Zvezdom! A razlog je…

Objavljeno: 24.04.17 u 14:07

‘Da ne bi bilo sumnje’, to je obrazloženje predsednika Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslava Vukovića.

Pritisak. To je sada na plećima igrača i stručnog štaba Vojvodine posle meča sa Partizanom i pred novi Kup meč sa crno-belima. Barem tako kaže predsednik Nadzornog odbora Vojvodine, Dragoslav Vuković.

Posle snimka sa stadiona Partizana na kom se čuje izjava nekog od rukovodilaca tima iz Novog Sada da će pustiti Crvenu zvezdu u sledećem kolu, a koji su Novosađani osporili i naveli kao montiran, Vuković je u izjavi za ‘Mondo’ otkrio da je zatraženo odlaganje meča 3. kola plej-ofa Superlige Srbije koji je u subotu trebalo da se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’

– Mi smo podneli zahtev Zajednici superligaša da se utakmica Zvezda – Vojvodina odloži zbog pritiska koji se vrši iz Partizana da ćemo pustiti utakmicu Crvenoj zvezdi. Mi nikome nikada nećemo pustiti meč! Ali, da ne bismo doveli pod bilo kakvu sumnju tu utakmicu, tražimo odlaganje dok se strasti ne smire – naveo je Vuković.

Vuković je zatim obrazložio ovaj zahtev Novosađana.

– Smatramo da je to najracionalnije rešenje. Želimo da prvenstvo bude maksimalno regularno i da se nastavi u sportskom duhu. Počelo se pričati o tome ko će kome pustiti utakmicu, a mi nismo iz te priče, i zato tražimo da Zajednica dobro razmisli i ako budu saglasni neka se odloži kada oni budu hteli… Da li na kraju sezone ili kada već žele. Potrebno je da se spusti ova prašina koja se podigla i da bi svi bili sigurni da je utakmica odigrana regularno – istakao je predsednik Nadzornog odbora ‘lala’.

0
0

6 Komentara

  1. ahahhaahahah a ko fol niste puštali ahahhahaha ovo je lakrdija protiv partizana dajete 100% a protiv cigana upola ko i svi klubovi u srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Нисте пустили ни прошлу утакмицу гдје је у 8. минуту било 2:0 за вас и гдје звезда није знала гдје је. И онда одједном, воша не зна 2 паса размијенити… и ви нећете продати никад утакмицу?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter