0
Domaći fudbal

UDAR NA NAVIJAČE PARTIZANA: Vojvodina izdala novo saopštenje, Grobarima se neće svideti…

Objavljeno: 23.04.17 u 23:47

Sve više prašine se diže u odnosima Vojvodine i Partizana, a iz Novog Sada je sada stiglo novo saopštenje koje direktno pogađa Grobare.

Partizan je juče savladao Vojvodinu sa 1:0 golom Đurđevića u 33. sekundi utakmice, ipak sve što se dogodilo na terenu palo je u senku dešavanja na tribinama i centralnoj loži stadiona u Humskoj. Pogrdno navijanje Grobara u ‘staroj dami’ su shavtili kao nacionalno vređanje, a ulje na vatru je dolila opaska jednog od čelnika novosadskog kluba da će u sledećem kolu namerno da puste Crvenu zvezdu. Krenuo je ‘rat’ saopštenjima, a za sada poslednje je uputila Vojvodina, ipak ne na račun dešavanja u Beogradu, već Grobara.

Naime, navijači Partizana dobiće samo malu tribinu na ‘jugu’, a ne ‘istok’ kako je to ranije bilo. Karte će se prodavati u Novom Sadu po ceni od 400 dinara.

– U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, Vojvodina još jednom naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima Partizana. Za navijače Partizana rezervisana je isključivo južna tribina – piše u saopštenju Vojvodine.

Gotovo identično saopštenje, novosadski klub objavio je i pred poslednje gostovanje Crvene zvezde, u Superligi, međutim potom je reagovao MUP i, obrazlažući odluku bezbednosnom procenom, gostujuće navijače smestio na veću, istočnu tribinu. Hoće li promene ponovo biti…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter