0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Dan kad je sve sem fudbala nebitno

Objavljeno: 23.04.17 u 08:55

Današnji dan biće prepun sjajnih mečeva širom Evrope, i teško je zamisliti da će postojati neki ljubitelj fudbala koji će odabrati da radi nešto drugo sem uživanja u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Dan otvara jedan od najvećih derbija na svetu, duel između Seltika i Rendžersa u okviru Kupa Škotske (13 časova, SK1).

Kada se taj susret završi, od 15 časova na programu Arena sport je nastavak 33. kola Serije A, gde će najzanimljiviji biti dueli Lacio – Palermo i Milan – Empoli, zbog borbe za plasman u evropske kupove.

Ukoliko ipak više volite Engleze, od 16:00 (SK 1) u polufinalu FA kupa snage će odmeriti Mančester Siti i Arsenal, a 45 minuta nakon ovog svoj duel započinju Ajaks i PSV.

Od 18 časova „koplja“ ukrštaju Anderleht i Klub Briž (Arena 5), a sat vremena kasnije Radnički i Voždovac u plej-ofu domaće Superlige.

Taman ćete imati vremena da se osvežite, pošto Sport klub od 20:45 na svom prvom programu donosi „El Klasiko“, duel između Reala iz Madrida i Barselone, koji lako može da odluči titulu šampiona Španije.

A taman po završetku ovog vanvremenskog dana, malo radni promene, možete se uključiti u plej-of meč NBA lige između Hjustona i Oklahome, koji počinje u 21:30.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter