0
Evropske lige

PROCURELE INFORMACIJE O IBRAHIMOVIĆEVOJ POVREDI: Nije dobro…

Objavljeno: 23.04.17 u 00:03

Nakon što je Mančester Junajted danas i zvanično saopštio da su Ibrahimović i Roho doživeli ozbiljne povrede ligamenata, mediji širom Evrope su počeli da u etar puštaju informacije, pozivajući se na izvore bliske što Junajtedu, što Šveđaninu, a koje idu od loših do katastrofalnih.

Najpozitivnija vest koju su ljubitelji fudbala mogli pročitati, a da se tiče Ibrahimovića i njegove povrede, jeste da je od Junajteda tražio 250.000 funti sedmično za narednu sezonu, što je Junajted, zbog povrede, odbio.

Podsećamo, ovo je najpozitivnija tvrdnja kad je u pitanju legendarni Šveđanin.

A sad one loše…

Pre svih, engleski „Ekspres“ citirao je italijanskog novinara Đanluku di Marcija, koji je na svom sajtu naveo da Ibrahimović neće na teren pre januara 2018. godine, i da ga narednih dana očekuje operacija.

Najcrnje slutnje prenosi portugalski „Rekord“, koje takođe prenosi „Ekspres“, gde piše da je kraj karijere ovog fantastičnog fudbalera najizvesnija odluka, pošto Junajted ne želi da produži ugovor.

Doduše, postoje i priče da će Ibrahimovićev menadžer Mino Rajola narednih dana razgovarati sa Murinjom i definitivno preseći situaciju sa Junajtedom, kako bi Ibrahimović već sad mogao da se uputi ka SAD i u narednih par meseci prelomi da li će okončati karijeru, ili možda se oprobati u dresu LA Galaksija, pod uslovom da oporavak od povrede prođe kako priželjkuje i da pauza od osam ili devet meseci ne ostavi previše traga na jednom od najboljih napadača u istoriji fudbala.

U svakom slučaju, čini se da je jedno sigurno – Zlatana Ibrahimovića više nećemo gledati u evropskom fudbalu…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter