0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Barcelona

‘EL KLASIKO’: Drama u Madridu, Mesi srušio Real u poslednjoj sekundi, borba za titulu se nastavlja(VIDEO)

Objavljeno: 23.04.17 u 22:45

U najvećem fudbalskom derbiju današnjice u Madridu Barselona je savladala Real 3:2 (1:1) golom Mesija u polsednjim sekundama utakmice za ostanak u borbi za titulu.

Borba za titulu u Španiji nije završena! ‘Kraljevski klub’ je vodio sa 1:0 protiv Barselone, pa gubio sa 2:1 i imao igrača manje, izjednačio je na 2:2, ali je Mesi Barseloni doneo pobedu u poslednjim sekundama meča – 2:3.

Počelo je sve već u 90. sekundi kada je Umtiti startovao na Ronalda, ovaj pao u kaznenom prostoru, ali je sudija Ernandez samo odmahnuo rukama. Barsa je prva zapretila u 11. minutu kada je Suarez šutirao pored gola. Nedugo zatim velika prilika i za Ronalda, ali je Ter Štegen sjajno intervenisao. Real je do prednosti stigao u 28. minutu, Marselo je centrirao, Ramos pogodio stativu, lopta se odbila do Kasemira, a Brazilcu nije bilo teško da zatrese mrežu – 1:0.

Radost domaćih navijača nije dugo trajala. Rakitić je odigrao sjajno za Mesija, Argentinac se slalomom ušetao u kazneni prostor i poravnao na 1:1. Barsa je u drugom deli igre mogla prva do prednosti, ali je šut glavom Pikea skinuo Navas. U 68. minutu velika šansa za Suareza, ali je njegov šut odbranio Navas. Ipak, u 73. minutu Barselona je povela, Rakitić je postigao prelep gol sa distance za – 1:2.

Samo četiri minuta kasnije Ramos je preoštro starovao na Mesija i dobio direktan crveni karton. Tada se već činilo da je ‘kraljevski klub’ na ivici ponora. Ipak, u 85. minutu Marselo je uposlio Rodrigeza, a Kolumbijac doneo izjednačenje – 2:2. Tada se činilo da je sve rešeno.

Sudija Ernandez je meč produžio za dva minuta, a na isteku tog vremena brza kontra Barselone, Alba je na levom boku loptu vratio na ivicu šensaesterca, a Mesije drugim golom doneo pobedu Baris i nastavak borbe za titulu prvaka.


All Goals & Highlights HD – Real Madrid 2-3… by Gol-Live

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter