0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

VEST IZ SURDULICE: Ne smemo se uljuljkati, moram da pobedimo Spartak

Objavljeno: 22.04.17 u 14:28

Radnik iz Surdulice danas dočekuje Sparak u drugom kolu plej-auta Superlige Srbije, osnažen pobedom nad Čuarčkim u prvom kolu.

Drugu utakmicu plej-auta Superlige Srbije Radnik odigrava na domaćem terenu, gde danas 17 časova dočekuje ekipu Spartaka iz Subotice. Nakon prve utakmice u borbi za opstanak u eliti srpskog fudbala i odličnog rezultata, igrači su puni elana i volje za pobedom pred domaćom publikom. Stručni štab pak ima za cilj samo jedno, ne dozvoliti da ekupu poljulja dobar rezultat i serija osvajanja bodova i gledaće na ovu utakmicu kao posebnu iz više razloga.

– Moramo imati takav pristup utakmici kao da je poslednja  za opstanak, da nema dalje – istakao je trener Simo Krunić.

– Svi smo uključeni i usmereni na ovaj meč, svi smo pod nekim pritiskom, od najviše do najniže distance u klubu, a sve to da bi stvorili bolje uslove igračima koji će doprineti boljoj igri. Danas se rešavaju mnoge stvari, ovaj deo superligaških nastupa je najneizvesniji, isto je ekipama koje vežu po tri pobede pa kiksnu, a isto i onima koji ne pobede duže vreme pa se jednom pobedom vrate u borbu za opstanak – rekao je Krunić.

Po rečima trenera Radnika danas će pred Subotičane izaći najbolji i najspremniji igrači tima iz Surdulice.

– Svi su u konkurenciji za tim osim Trifunovića i Vlahovića koji se žale na manje povrede. Igrači koji danas izađu na teren moraju dati i poslednji atom snage. Verujem u našu publiku koja će nam i danas dati podršku sa tribina. Ne sumnjam u motivisanost i želju igrača, međutim, fudbal je to – dodao je Krunić.

Uprkos prohladnom, ali suvom vremenu, interesovanje za ovu utakmicu je veliko. Početak susreta je u 17.00, a ulaz na stadion je besplatan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter