0
Evropske lige

SERIJA A: Atalanta se kockala ali nastavila svoj pohod ka Evropi (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.17 u 20:55

Fudbaleri Atalante savladali su na domaćem terenu ekipu Bolonje u utakmici 33. kola italijanskog šampionata i tako barem na kratko zasela na poziciju četiri.

Činilo se da će tim iz Bergama doći do lake pobede nakon što su već do 14. minuta imali vođstvo od 2:0, ali se ispostavilo da su do kraja morali „i rukama i nogama “ da čupaju tri boda.

Najpre je domaćinu prednost doneo Andrea Konti već u trećem minutu utakmice, nakon asistencije Alehandra Gomeza a svega 11 minuta kasnije Remo Frojler je duplirao prednost „plavo-crnih“.

Izvor:Youtube/Premium Sintesi

Međutim vrlo brzo je uspedio i odgovor gostiju, koji su u 16. minutu uspeli da prepolove prednost Atalante preko Destra i vrate se u ovu utakmicu.

Drugo poluvreme donelo je po još jedan pogodak na obe strane a prvi su do njega stigli gosti i to preko Di Frančeska u 61. mintu došavši tako do izjednjačenja. Ipak da domaćin dođe do pobede postarao se Matia Kaldara, koji golom na 15 minuta pre kraja postavio konačan rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter