0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Očekivan pad igre nakon pražnjenja u derbiju, hvala navijačima

Objavljeno: 22.04.17 u 19:33

Fudbaleri Partizana ostvarili su veoma važnu pobedu nad Vojvodinom, rezultatom 1:0 i tako barem na kratko zaseli na lidersku poziciju u Superligi.

Nakon nova osvojena tri boda trener Partizana, Marko Nikolić imao je razloga za zadovoljstvo a na početku svog obraćanja on je iskoristio priliku zahvali publici koja je u velikom broju došla na stadion u Humskoj i bodrila crno-bele svih 90 minuta.

-Čestitke igračima Partizana na pobedi u još jednom derbiju i to protiv ekipe koju do sada nismo nijednom pobedili. Veliko hvala i publici na veličanstvenom ambijentu, svima je zadovoljstvo imati ovakve igrače. – rekao je Nikolić.

On ističe da je očekivao pad igre na ovoj utakmici, s obzirom da su samo pre četiri dana igrali meč sezone za večiti rivalom.

-U prvih 25 minuta smo igrali agresivno, što smo i hteli, pa smo tako i došli do vođstva. Disciplina u igri, agresivnost i to je dovelo do toga da Vojvodina osim dijagonale ka Trujiću nije imala šansu na ovom meču. Nije bilo svežine da se ovaj meč i ranije reši, pre svega u pasu, zato smo teže dolazili do gola. Taj pad je bio i očekivan zbog pražnjenja nakon derbija. Ali ovo je slatka pobeda i zaslužena.- istakao je šef stručnog štaba Partizana.

Trener Nikolić se zatim kratko osvrnuo i na mečeve koje će njegova ekipa već za četiri dana odigrati sa istim rivalom.

-Biće teško ponovo protiv Vojvodine, ali imaćemo nekoliko igrača koji se vraćaju i biće sveži za meč sa Vojvodinom. Verujem da ćemo uspeti da se osvežimo do srede.- zaključio je strateg crno-belih.

Pomoćni trener Vojvodine, Vladimir Buač, koji je danas silom prilika predvodio tim na gostovanju u Beogradu ističe da je rani pogodak Partizana u potpunosti odredio dalji tok utakmice.

-Čestitao bih Partizanu na pobedi, svojim igračima na sjajnom zalaganju posle svega što nam se prethodnih dana dešavalo. Ponosan sam na njih. Kada se primi gol u prvom minutu sve se menja, Tavamba nam je pravio velike probleme, ali kako je meč odmicao bilo je bolje. Parirali smo Partizanu u drugom poluvremenu i bili ravnopravni u potpunosti. Imali smo svoje šanse, ali ih nismo koristili. Za četiri dana sledi nova utakmica sa Partizanom, u polufinalu Kupa Srbije, neće biti nikakvihnepoznanica.- rekao je Buač koji nije želeo da komentariše situaciju oko ostavke trenera Veselinovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter