0
Evropske lige

NAVIJAČI U ŠOKU: Ibrahimović završava karijeru? (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 21.04.17 u 09:41

Zlatan Ibrahimović, legendarni švedski napadač, mogao bi da završi karijeru nakon povrede koju je doživeo sinoć na meču Lige Evrope protiv Anderlehta.

Ibrahimović, koji je sinoć odigrao možda i najlošiju partiju u sezoni, povredio je koleno u bukvalno poslednjim sekundama utakmice, nakon čega je uz pomoć lekara odšepao u svlačionicu.

Na konferenciji za medije, upitan da prokomentariše šta misli o povredama Ibrahimovića i Markusa Roha, koji je takođe tokom meča zamenjen zbog povrede kolena, Žoze Murinjo je bio kratak, ali jasan:

– Želim da sačekam. Ne osećam se dobro zbog njih dvojice… Želim da budem optimističan, ali nisam. Ne mogu da kažem više od toga, nisam doktor.

Ipak, na insistiranje novinara, Murinjo je otkrio kakve su prve prognoze:

– Poprilično loše, rekao bih.

Takav nastup portugalskog stručnjaka na klupi tima sa „Old Traforda“ izazvao je zebnju kod navijača:

Doduše, Luk Šo je, prema nekim izvorima, rekao da je Ibrahimović „dobro i da je hodao u svlačionici“, ali uzevši u obzir Murinjov nastup, uz Ibrahimovićeve godine, čini se da Šveđanina ipak očekuje duža pauza. 

Samo, nadamo se ne preduga, jer zaista nije zaslužio da se na ovakav način oprosti od evropskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter